Jump to content

Ускоро нова књига! Црквени устав

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

CRKVENI USTAV (Tipik) je delo Ivana Nikolajevica Mansvetova, zapravo to je njegova doktorska disertacija i po misljenju savremenih ruskih liturgicara i istoricara Crkve, predstavlja jedno od najvaznijih knjiga napisanih na ruskom u vezi sa razvojem crkvenog ustava. Kako ove vrste literature nema na nasem jeziku, smatram da ce biti od koristi ne samo studentima, nego i svestenicima koje zanima istorijat bogosluzenja. Nastojao sam da prevod bude krajnje razumljiv danasnjem citaocu imajuci na umu da je rec o temi koja je medju Srbima zaista slabo obradjena. Nadam se da ce u toku ove sedmice izaci iz stampe, pa cemo se naknadno cuti oko detalja. Puno pozdrava

Ово ми је послао г. Слободан Продић из издавачке установе Епархије далматинске

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

СЛАВА ТИ, БОЖЕ!!!!

Само... зна ли се цена???

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хе, не зна се али ћу да питам брата Слободана.  Мислим да ће постојати попусти за чланове форума на нашој "православној берзи" која се покреће ускоро.

Подели на овим сајтовима

Хе, не зна се али ћу да питам брата Слободана.  Мислим да ће постојати попусти за чланове форума на нашој "православној берзи" која се покреће ускоро.

Врло ускоро... dobar decko

Биће екстра, једва чекам...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...