Драган_Петровић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Ако желите одвојите тренутак свог времена да помогнете мом пријатељу из Русије чија се колегиница такмичи на избору за најљепшу полицијску службеницу Тулске области. Њено име је Татьяна Анатольевна Новикова. Гласање траје до 6. марта. Захваљујем се свима који буду расположени да дају свој допринос. Гласати можете на следећој адреси. http://m.tula.kp.ru/daily/26647/3667186/ Vesna Milovic, Maslacak_ and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Ја је не видим међу кандидатима. Има две Татјане, ова је нема https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 40 минута, GeniusAtWork рече Ја је не видим међу кандидатима. Има две Татјане, ова је нема Ima je na spisku samo klikni dugme ispod sličica: Драган_Петровић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 13 минута, Vesna Milovic рече Ima je na spisku samo klikni dugme ispod sličica: Vesna Milovic and Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Март 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Хвала свима, надам се да ће бити још расположених да притисну срцуленце и дају свој глас. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 И стварно је лепа. Vesna Milovic, Драган_Петровић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 3 часа, Драган_Петровић рече Хвала свима, надам се да ће бити још расположених да притисну срцуленце и дају свој глас. Glasala Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Март 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2017 Још четири дана... додајте још који гласић. Sent from my 6055K using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Март 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Другари још два дана. Sent from my 6055K using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Treba da se klikne na dno stranice da se otvore i te donje fotografije...i meni jeste najlepsa:) Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 plus vec sam glasala a i danas je prihvatilo..izgleda da je moglo svaki dan????? Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Март 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2017 И ја сам то примјетио. У сваком случају хвала на труду. Sent from my 6055K using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука