Цвеле1993 Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Колико има до сунца Колико има до сунца, до сунца дјетињства мога, сунца које милује, сунца које долази од Бога? Тражим изгубљене зраке, празнина доноси хладноћу, душа ме пита стално, шта ја то у ствари хоћу? Ја хоћу моје сунце, сунце дјетињства мога, јер само као дијете, у сунцу сам осјетио Бога. 0442_feel 0442_feel 0442_feel algabacaju algabacaju algabacaju zru klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Бисер Господњи Ти си парче неба на земљи Сунцем окупана светињо Богом благословени изворе Вјере, духовности и љубави Задужбино славних Немањића Нападана али не освојена Буди пристаниште живота мог У Теби дише Свемогући Бог Посвећено манастиру светог Николаја на Озрену Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Јесте да ретко долазиш, али кад дођеш, дошао си! klapklap Браво брате Марко, дивна песма, прочитао сам је десетак пута... ...док сам укапирао zru Браво, још једном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Господе Милуј ме вјетром Купај ме кишом Насмиј ме дугом Успавај ме тишином Пробуди ме шапатом Чувај ме муњом Разведри ме мирисом Угриј ме сунцем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Јесте да ретко долазиш, али кад дођеш, дошао си! klapklap Браво брате Марко, дивна песма, прочитао сам је десетак пута... ...док сам укапирао zru Браво, још једном. Хвала оче :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Фотографије од прошле године са промоције прве збирке пјесама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Христос воскресе Зора, чини се као и све друге Тишина и ишчекивање Сједим, гледам и ослушкујем Мирно је још увијек Нешто није као прије Осјетим и знам Спуштам главу на кољена Ослушкујем срцем Одједном велики прасак Сунце пробија тмину Птице пјевају као никада Радост постаје све већа Смијем се од милине Мислим да знам Шта ми то души радост донесе Да, знам, Христос воскресе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Никада нико... Никада нико није знао Да љуби и воли све оно што сам дао Брише сузе са уплаканог лица Да не одлази од мене попут јесењих птица Никада нико није хтио да зна Шта се крије испод осмјеха и привидног сна Колико бола има у мени Да ме види лицем у лице а не само у сјени Само Ти, о вјечна Љубави Христе Боже Јер нико тако вољети не може Никада нико као Ти Добри Пастиру Дозволи да будем вјечно у Твоме миру Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Никада нико... Никада нико није знао Да љуби и воли све оно што сам дао Брише сузе са уплаканог лица Да не одлази од мене попут јесењих птица Никада нико није хтио да зна Шта се крије испод осмјеха и привидног сна Колико бола има у мени Да ме види лицем у лице а не само у сјени Само Ти, о вјечна Љубави Христе Боже Јер нико тако вољети не може Никада нико као Ти Добри Пастиру Дозволи да будем вјечно у Твоме миру hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Никада нико... Никада нико није знао Да љуби и воли све оно што сам дао Брише сузе са уплаканог лица Да не одлази од мене попут јесењих птица Никада нико није хтио да зна Шта се крије испод осмјеха и привидног сна Колико бола има у мени Да ме види лицем у лице а не само у сјени Само Ти, о вјечна Љубави Христе Боже Јер нико тако вољети не може Никада нико као Ти Добри Пастиру Дозволи да будем вјечно у Твоме миру Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука