Jump to content

Pera, naliv pera, kaligrafija i stari rukopisi

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• 2 weeks later...
пре 41 минута, Muramasa рече

impulsno kodnu modulaciju

Aaa, PCM, u osnovi svake digitalne muzičke produkcije  :dobro:

пре 41 минута, Muramasa рече

Inače, kad završim sa radnim vremenom i dužnostima, kancelarija mi služi za učenje.

Svaka čast kad možeš! To me podseti, jedan savet od malko starijeg kolege, pošto vidim da hoćeš i da ideš odavde (što i ja savetujem svakome), obavi sve pre tridesete, i razvijanje svojih sposobnosti i znanja, i odlazak, jer posle tridesete čovek polako počinje gubi snagu i sve postaje teže, i u slobodno vreme manje više samo se odmara, još ako ima porodicu slobodnog vremena praktično i da nema. 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
On 12/22/2016 at 0:19, Живана рече

Ne vazi mu se ovo, ima one magicne simbole istatuvirane po prstima i zglobovima, ne priznajem mu skill, to je cheat!

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Е па драги љубитељи калиографије, недавно сам на сајту цркве свети Александар Невски на Дорћолу наишао на Школу калиографије а исту можете наћи на датом линку. Такође, активна је и фејсбук страница Курс калиографије НС а такође сам недавно наишао и на пето месечну школу калиографије на једном од сајтова.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...

Drago mi je da sam nasao jednu ovakvu temu. Na zalost malo toga moze da se nadje na internetu, pa sam pokrenuo na FB jednu grupu ( https://www.facebook.com/groups/1642648925809238/?ref=bookmarks )  i jednu stranu ( https://www.facebook.com/balkanpenpage/  ) koja bi okupila sve ljubitelje pisaceg pribora, kaligrafije naliv pera i slicnih stvari. Zamolicu sve vas, da mi pomognete da do sto vise ljudi dopre informacija o postojanju te grupe i strane, kako bi smo se i mi pridruzili velikom broju ljubitelja pisaceg pribora u svetu, razmejnjivali iskustva, nesto novo naucili i naravavno lepo se druzili.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...