firius Написано Мај 25, 2009 Пријави Подели Написано Мај 25, 2009 Prosečna neto zarada u Srbiji u aprilu iznosila je 32.571 dinara (344 evra), što je realno za 6,2 odsto više nego u martu, a nominalno više za 7,3 odsto, saopštio je u ponedeljak Republički zavod za statistiku. Kako se navodi, prosečna zarada u Srbiji sa porezom i doprinosima u aprilu bila je 45.304 dinara (478 evra), što je realno za 6,2 odsto više, a nominalno 7,3 odsto više nego u martu. Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u aprilu 2009. godine realno je bila veća za 3,8 odsto, a nominalno za 12,3 odsto nego u istom mesecu prošle godine. Bruto zarada u aprilu ove godine bila je realno veća za 3,8 procenata, a nominalno veća za 12,3 procenata nego u martu 2008. Autor: Beta | 25.5.2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 gde je ova drzava da se iselim iz ove? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Просечна плата није реалност нашег живота. Сабере се плата неког директора од 400 000 динара и плата неког радника од 15 хиљада и вади се просек. Већинске плате радника у Србији су између 10 - 20 хиљада динара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Код нас у Црној Гори је 400 евра...сад не знам колики је курс динара... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 ??? ??? ? ????? ???? ?? 400 ????...??? ?? ???? ?????? ?? ???? ??????...U aprilu je bila 465 EUR-a. Za koji mjesec je podatak koji si dao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 9, 2009 Пријави Подели Написано Јун 9, 2009 Јес 465 за оне који гласају ДПС.....Вујановић је говорио да ће нам бити 515 па ништа... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2009 Пријави Подели Написано Јун 14, 2009 ???????? ????? ???? ???????? ????? ??????.?????? ?? ????? ????? ????????? ?? 400 000 ?????? ? ????? ????? ??????? ?? 15 ?????? ? ???? ?? ??????.???????? ????? ??????? ? ?????? ?? ?????? 10 - 20 ?????? ??????.znam salio sam se :cheesy2:tacno i to samo zbog toga sto poslodavac ili je primoran "minimalcem" da toliku kolicinu novca uplati, ili daje kes evre na ruke. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Просечна плата није реалност нашег живота. Сабере се плата неког директора од 400 000 динара и плата неког радника од 15 хиљада и вади се просек. Већинске плате радника у Србији су између 10 - 20 хиљада динара. Превазиђен и непрецизан обрачун просечне зараде радника у држави. Најразвијеније земље уводе метод ''медијана плате'', односно највише и најниже зараде као екстреми, не улазе у обрачун просека! Овим методом дошли би до информације да је просечна плата у Србији између 18.000 и 25.000 динара. http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Код нико не огдовара за своје поступке... конкретно мислим за изговорену реч (лаж)... Па министар нам скоро рече да ће уље да кошта 119 динара а у Максију кошта 145 динара. И које овде луд? Све те њихове статистике су само да нам мажу очи... наводно бројке не лажу.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Па министар нам скоро рече да ће уље да кошта 119 динара а у Максију кошта 145 динара. И које овде луд? Ono iz robnih rezervi i jeste 119 din. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Šta će ti ulje? Ulje nije zdravo, kupuj mast. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Па министар нам скоро рече да ће уље да кошта 119 динара а у Максију кошта 145 динара. И које овде луд? Ono iz robnih rezervi i jeste 119 din. Ја никако да налетим на то из робне резерве ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 gde je ova drzava da se iselim iz ove? 4chsmu1 То је изгледа нека паралелна димензија или се ми у паре не разумемо. 89898989898989 Е, зато нам лепо све објасне . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука