Гости Guest Alefshin Написано Јун 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2009 Радови о Ивана: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2009 Пријави Подели Написано Јун 14, 2009 Presveta Bogorodica je prelepa jel to freska ili ... ? ovaj najdonji mi je bas onako naoko najlepsi :star: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2009 ovaj najdonji mi je bas onako naoko najlepsi ? ????. ?????? ???? ?? ????????? ? ???? ?? ???? ???????????, ?? ?? ??? ?? ?? ???? ????? ??????? ?? ?? ?????? :cheesy2: ????? ???? ?? ?? ?? ? ???? ???????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2009 Овај банер што вам се свиђа је први који сам урадио. Има и слимволику: Држи свој ум у аду и не очајавај! -свети старац Силуан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 nemoj oce molim te da mi persiras, niti da mi pises veliko slovo. znam da ti to radis iz uvazavanja, ali nisam ja tako fin. ni Bogu ne persiramo, a kamoli ja zasluzujem od bilo koga da mi persira ... ja sam taj shvatio kao: И говорећи: Изађе време и приближи се царство Божје; покајте се и верујте јеванђеље. kao vreme nam istice, jos malo imamo. ne rekoste mi odakle je Presveta, jel freska, ikona ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јун 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 Oce,ovo je pravo umetnicko delo.Prelepo je,zaista!Uzecu te da i meni uradis nesto kad mi bude trebalo za jedan moj projekat.Nego,mnogo mi se svidja ova sa njegovim preosvestenstvom vladikom Jovanom.Je li smem da je "skinem"?Svi nasi episkopi su dobri ljudi,ali je on je moj zemljak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 Ово је икона из Јерусалима, сликана ове године. Наравно да свако може преузети све што мусе допадне. Ускоро ћу урадити још ових банера, но знам да на форуму има и ликовних уметника и дизајнера, па нека и они нешто одраде. Лепо би било да неко доради један велики банер у флешу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 meni je najlepši onaj sa freskom Bogorodice samo bih naziv foruma pomerila malo više nadole i udesno.. Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука