Jump to content

Пренос Литургије на Тв... да или не?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ma nije problem sa pricescem, ja se ionako ne pricescujem...doduse, od ove nedelje cu to nadam se promeniti...ako se ne uspavam...

nego treba sve zakone nauciti i ziveti po njima...to je tako dosadno i uzasno...

a na vaskrs ne idem u crkvu, nemogu u nju da udjem,a zagusljivo je,puno ljudi, luftiracija ko u gradskom prevozu, a meni i od same pomisli na sve to pozli...

a vecernje sluzbe,a verujem i jutrenja (ranoranilastvo mi nije jaca strana) su izuzetno slabo posecena,nema vise od 10 ljudova, a u beogradu ipak zivi 2 000 000 smrtnika...medju njima i vecno zivi ja... hehe,sala mala, citao sam faraona od boleslava prusa...i ona recenica-vecno zivi bog,vladar dvaju svetova,prestao je da dise...

махматма ганди је рекао:

свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака!

Подели на овим сајтовима

ja II рече:

ma nije problem sa pricescem, ja se ionako ne pricescujem...doduse, od ove nedelje cu to nadam se promeniti...ako se ne uspavam...

nego treba sve zakone nauciti i ziveti po njima...to je tako dosadno i uzasno...

a na vaskrs ne idem u crkvu, nemogu u nju da udjem,a zagusljivo je,puno ljudi, luftiracija ko u gradskom prevozu, a meni i od same pomisli na sve to pozli...

a vecernje sluzbe,a verujem i jutrenja (ranoranilastvo mi nije jaca strana) su izuzetno slabo posecena,nema vise od 10 ljudova, a u beogradu ipak zivi 2 000 000 smrtnika...medju njima i vecno zivi ja... hehe,sala mala, citao sam faraona od boleslava prusa...i ona recenica-vecno zivi bog,vladar dvaju svetova,prestao je da dise...

daj broj.mob.. sigurno se ne?eš uspavati 8)

pri?esti se ti sada b?e još Vaskrsa  :cheesy3:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...