marija Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 odoh ja dok ne dođe razredni starešina Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ja II Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 ma nije problem sa pricescem, ja se ionako ne pricescujem...doduse, od ove nedelje cu to nadam se promeniti...ako se ne uspavam... nego treba sve zakone nauciti i ziveti po njima...to je tako dosadno i uzasno... a na vaskrs ne idem u crkvu, nemogu u nju da udjem,a zagusljivo je,puno ljudi, luftiracija ko u gradskom prevozu, a meni i od same pomisli na sve to pozli... a vecernje sluzbe,a verujem i jutrenja (ranoranilastvo mi nije jaca strana) su izuzetno slabo posecena,nema vise od 10 ljudova, a u beogradu ipak zivi 2 000 000 smrtnika...medju njima i vecno zivi ja... hehe,sala mala, citao sam faraona od boleslava prusa...i ona recenica-vecno zivi bog,vladar dvaju svetova,prestao je da dise... махматма ганди је рекао: свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 ja II рече: ma nije problem sa pricescem, ja se ionako ne pricescujem...doduse, od ove nedelje cu to nadam se promeniti...ako se ne uspavam... nego treba sve zakone nauciti i ziveti po njima...to je tako dosadno i uzasno... a na vaskrs ne idem u crkvu, nemogu u nju da udjem,a zagusljivo je,puno ljudi, luftiracija ko u gradskom prevozu, a meni i od same pomisli na sve to pozli... a vecernje sluzbe,a verujem i jutrenja (ranoranilastvo mi nije jaca strana) su izuzetno slabo posecena,nema vise od 10 ljudova, a u beogradu ipak zivi 2 000 000 smrtnika...medju njima i vecno zivi ja... hehe,sala mala, citao sam faraona od boleslava prusa...i ona recenica-vecno zivi bog,vladar dvaju svetova,prestao je da dise... daj broj.mob.. sigurno se ne?eš uspavati 8) pri?esti se ti sada b?e još Vaskrsa Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 ???????? рече: koji krem, odgovori Juda koji krem,odgovori juda,ližu?i prste sa krema ovaj. krem sa prstiju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука