Иван Ивковић Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 let's all love lain Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Blame! is set in the distant future where what’s left of the human race resides within the Megastructure, a vast and dangerous labyrinth that has grown wild and out of control. Thrown into this world is the mysterious Killy, a strange individual who is on a quest to bring civilization back from the brink of oblivion. On Netflix globally May 20, 2017. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 @Ћириличар Volis li van pis? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 1 hour ago, Млађони рече Volis li van pis? Нисам мазохиста да шљакам преко хиљаду епизода. А уосталом, Шоунени су ми постали досадни. Све на исти фазон :/ Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 пре 13 минута, Ћириличар рече Шоунени су ми постали досадни. Све на исти фазон :/ Слажем се, мада ми је "Јуначка академија" баш право освежење. Има акције, хумора, психологије и мрвица философије... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 1 hour ago, Jace Jerimoth рече Слажем се, мада ми је "Јуначка академија" баш право освежење. Има акције, хумора, психологије и мрвица философије... Ах, па ово само 13 епизода. То је супер! Таман да развијеш причу, испричаш је и ЗАВРШИШ. А не овако да иде НАруто, Наруто Шипуден, Боруто, Курто, Мурто... Бегај бре, то само музу паре од носталгије јер су читаве генерације одрасле у људе са породицама а цртани се још није завршио. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Е, @Ћириличар да те обрадујем, изашла је друга сезона од 26 епизода а у најави је и трећа... XD Не знам да ли си одгледао ово, сасвим је коректно. Има две сезоне, али прва може да се одгледа као заокружена целина. Уз то је и "сеинен" а има и лепу анимацију, разрађену тему, ликове... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 1 hour ago, Jace Jerimoth рече Не знам да ли си одгледао ово А ти ово? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 пре 6 минута, Ћириличар рече А ти ово? Одавно... Није ми нешто. Своди се на трилер, хорор, анимација просечна. Прича делује више као узгредна ствар да би се ту извртеле сцене насиља са мутираном клинком. Из тог жанра ми је много бољи DeadMan Wonderland. Забаван само тако! Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 1 hour ago, Jace Jerimoth рече Забаван само тако! Овај је од истог редитеља како видјех. Више је симпатичан и занимљив него ишта друго: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 пре 16 минута, Ћириличар рече Овај је од истог редитеља како видјех. Више је симпатичан и занимљив него ишта друго: Одличан! Мени је бар међу врхунским остварењима. Уз Mushishi... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 1 hour ago, Jace Jerimoth рече Уз Mushishi.. Сад знам шта ћу гледати Иначе, ево мало ван шаблона - мислим да је рађен по роману неког јапанског писца, а прави је "chick-flick": Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Не могу вјеровати да нисам поставио овај до сада: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 пре 14 минута, Ћириличар рече Иначе, ево мало ван шаблона - мислим да је рађен по роману неког јапанског писца, а прави је "chick-flick"... Делује му превише романтично... Веровао или не, "Избељивача" још не погледах, мрзи ме нешто... Првенствено ме занимају mind-bender са што јачом дозом егзистенцијализма. Утолико боље ако је сајбер-панк. Ако знаш тако нешто, осим Евангелиона, GITS... препоручи кад год можеш. Рецимо, Blame! ми се ту одлично уклопио али штета што су му оскатили причу и спаковали у спин-оф од сат и кусур... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Још једна екранизација (која чека наставак): Ћириличар and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука