Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Осветнике не волим ... "Освета је моја, и ја ћу је вратити" 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Осветнике не волим ... "Освета је моја, и ја ћу је вратити" 4chsmu1 Jes, jes, sve je to tacno, ali u pitanju nije samo osveta, nego i preventiva. Ako teroriste ne likvidiras, onda kada ti Bog pruzi priliku za to, onda ce teroristi likvidirati tebe i tvoju familiju, cim im djavo pruzi priliku. Mi u Crnoj Gori imamo veoma dosta iskustva sa "preventivom". Znali smo mi da vrlo preventivno djelujemo a znali smo i prema neprijatelju da budemo vrlo fer. Cak su nam i Turci odavali priznanje za ljudskost prema zarobljenicima. Samo Crnogorci su bili fer prema Turcima, koji su takodje znali da budu fer a nisu stedjeli krvnike. Ja sam hriscanin, ali ne bih postedio ni jednog covjeka koji je odgovoran za likvidaciju srpskog stanovnistva na pravoslavni Bozic. Svi znamo ko su bili muslimani iz Srebrenice i za sta su sve odgovorni. Nisu to bila nikakva nevinasca, nego najokoreliji teroristi, kojima su ruke do lakata bile u krvi. A donosiocima deklaracije o Srebrenici i onima koji cute o srpskim stradanjima sudice Bog, ukoliko se ne nadje nacin da se i prema njima preventivno djeluje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука