Гости Guest Написано Јун 8, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 МИслио сам да је у питању Морзеова азбука, да имају неки одашиљач у ципели или тако нешто, али како је погодила који је оператер у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 21 minutes ago, R2D2 рече MИслио сам да је у питању Морзеова азбука, да имају неки одашиљач у ципели или тако нешто, али како је погодила који је оператер у питању? Upravo sam ih pre 15 minuta gledala kako primaju nagradu za najbolje mentaliste na svetu..lude Svabe... Kontam da ipak uvek imaju nekog pomagaca u publici... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 http://mdst.it/03v624012/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 I dalje mislim da je u pitanju morzeova azbuka, nemam drugog objasnjenja, a da to sto on pokazuje kako nema nista u kaputu, kosi, onom povezu... nista ne znaci. Ipak je tu cipela a i ona sedi na ovoj stolici u kojoj je odasiljac... U svakom slucaju, mnogo dobro izgleda fora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 9, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Ima li jos neko objasnjenje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Pa nije ovo bas tako jednostavno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука