Debora Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Zato što je lako Isto tako smo više skloni da komentarišemo negativno više nego pozitivno (recimo broj komentara na vest koja ljude iritira tipa Stanija broji 3000 negativnih komentara, a vest o nekom uspešnom matematičaru 100 pozitivnih komentara). I isto tako smo više skloni da grešimo nego da živimo po vrlinama. Lakše je tako, linija manjeg otpora. I nisu samo Srbi takvi, ljudsko biće je takvo. Samo što mi imamo (ne)sreću da živimo gde živimo, pa je kod nas sve to u mnogo većim dimenzijma nego kod drugih naroda. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 О тој појави више пута сам писао, а имам и тему о томе. Као да људи једва чекају да развезу причу, и да критикују. А када је нешто позитивно и када треба да се нешто конкретно каже, Где су онда? Значи њихову галаму и критике ветар лахор носи. Debora је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука