ЛазарД Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ovu informaciju sam dobio od ljudi koji se nalaze u jerusalimu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Цитат Цитат Цитат Молимо се Светом Сави да спасе Србски род tanning Помози Боже и Свети Саво! :cheesy2: Помози и смилуј нам се Господе. Моли Бога за нас Свети Саво. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Цитат juce je u zaduzbini kralja milutina u jerusalimu proplakala ikona sv save.u jerusalimu se prica da je ovo upozorenje pred neko stradanje. Hmmm, nesto gledam - ne bi me ni cudilo, obzirom da se odavno suska o nekoj novoj ofanzivi Siptara (uz pomoc Amerike, naravno) na severnom delu Kosova... .......................... Da nas spasi i zastiti Bog od toga i svega drugog zla, i ako i jesmo sami zasluzili, da ublazi dopusteno koliko god je moguce, neprestanim zauzimanjem Majke svoje, i svetih svojih Srba i drugih s njima svetih od pamtiveka... amin... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Кад год се деси треба се добро запитати. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Цитат А то да ме измлати?? То нећеш гледати, па зар ти млатиш своју жену Чејо?? Ал си ми ти нека мушкарчина соколе!! Дајем опомену због непристојности.Дејан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Sveti Savo,moli Gospoda za nas gresne!Nije mi milo kad ikone krvotoce... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Цитат juce je u zaduzbini kralja milutina u jerusalimu proplakala ikona sv save.u jerusalimu se prica da je ovo upozorenje pred neko stradanje. i ne proplakala vala, Bože me oprosti, kakav smo narod postali, ne trebaju nam drugi dovoljni smo sami sebi... neko nam sa strane baci kosku a mi odmah oči jedni drugima vadimo... Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Да додам на крају мало пре ко је слушао Радио Словољубве могао је да чује да вест која је дошла до нас да је икона св. Саве проплакала није тачна. Христос Васкрсе, Ваистину Васкрсе! Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 На поменуту икону се излило кандило, које је било мало накриво постављено... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Да, да... то су и мени рекли Шалом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Tema je ociscena od svih spamova i postova koji nemaju veze s istom.... ubucuce se drzite teme. mod. shalom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Браво, Шаломе, паметан пос`о! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Цитат Цитат Tema je ociscena od svih spamova i postova koji nemaju veze s istom.... ubucuce se drzite teme. mod. shalom Eх видиш брате Шаломе за тебе је тема очишћена али за мене није и она је у мојој архиви уредно спакована, сваки ''чејин'' пост тако да је могу вратим кад хоћу. Зашто ти ово пишем зато што сам тог човека опенуо као што можеш да видиш и то је остало то ниси очистио овако испада да сам напао човек без икаквог разлога. И зато ћу сада морати сам да избришем опомену. И реци ми како ће други знати ко је ''чеја'' тј. шта прича о нашим свештеницима ако га ти са твојим брисањем буквално штитиш. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука