Jump to content

Опасна духовна превара на Фејсбуку!

Оцени ову тему

Препоручена порука

13081863_1721737068070512_469202212_n.png

На Фејсбуку кружи група "Efikasno Skidanje Crne Magije" (https://www.facebook.com/Efikasno-Skidanje-Crne-Magije-1685642368389144). Судећи према објавама, у питању је нека жена која, како она тврди, молитвама скида црну магију, то јест ви њој платите 1000 динара, пошаљете слику, она вама пошаље које молитве да читате. Она сама за себе тврди овако: "ја нисам врачара нити гатара, ја сам само медиј или видовњак". Наравно, сви људи који редовно иду у Цркву добро знају да су врачара, гатара, медиј (или медијум) и видовњак веома сличне појаве, демонске преваре и веома опасне ствари. Али многи људи не знају.
Иначе, маркетинг овог видовњачког бизниса је веома препреден. Објаве неку икону, молитву, можда са неким натписом попут "Ако је свети Никола добродошао у ваш дом, поделите ову икону", ви то лајкујете или поделите, сви ваши пријатељи виде је тај и тај (то јест ви) лајковао или поделио слику из групе "Efikasno Skidanje Crne Magije", и ето њима бесплатне рекламе за њихову ђавољу работу.

Ви сте преварени, мислите да на тај начин призивате свеца, а у ствари само рекламирате и призивате ђавола.

Веома вешто је све маскирано. Стално спомиње светог Кипријана и Јустину (који су управо заштитници од свих духовних превараната, укључујући медијуме и видовњаке), тврди како би волела да људи више иду у Цркву, да знају нешто о свецима, цитира молитве, одломке из Светог писма... А за сваки случај, групу је категорисала као "Song".

П.С. Ја сам покушао да нађем основ по ком бих пријавио ову групу администрацији Фејсбука, али безуспешно. Било би веома добро ако би покушао неко ко је вичнији пријављивању злоупотреба на Фејсбуку. Ако неко нађе начин, дајте да их избомбардујемо пријавама, да што више људи пријави ове преваранте.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...