Jump to content

Назив емисије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поштовани форумаши,

Обраћам вам се по 3.пут са истом молбом, као и у претходна два случаја. Треба ми идеја за назив емисије коју ускоро покрећем на таласима црквеног радија "Златоусти" Епархије Шумадијске, на ком радим као новинар, водитељ и аутор емисија већ скоро 7 година.

Емисија коју ускоро започињем за циљ ће имати промоцију развоја личности, ума, срца, позитивних и поучних дешавања у друштву, промишљања, идеја, личности (познатих и непознатих јавности) са позитивним погледима на живот и дивним порукама за публику. Бавићу се темама образовања, психологије, васпитања, уопштено - одгојем и младих и старих.

Имате ли неки предлог?

Одмах да нагласим да сам у претходна два случаја, када сам покретала нове емисије, уважила управо предлоге који су пристигли овде и називи емисија су били сјајни. До сада су то биле емисије "Иза мантије" - бавила се представљањем свештеника и свештеничког позива из неформалнијег угла и емисија "Заветници" у којој сам правила портретне приказе игумана и игуманија манастира Епархије шумадијске.

Унапред вам се захваљујем,

Ана Брзаковић

Подели на овим сајтовима

Супер! Ево рецимо: „Бити човек"

Поштовани Иване,

Хвала Вам на 1.предлогу, допада ми се! Чекамо још идеја, па ћемо заједно изабрати најадекватнији :)

Подели на овим сајтовима

ево још једне идеје: „Тихи глас"

Чини ми се да има већ радио емисија с таквим називом на "Слово љубве".

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...