sapienti sat Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Поштовани форумаши, Обраћам вам се по 3.пут са истом молбом, као и у претходна два случаја. Треба ми идеја за назив емисије коју ускоро покрећем на таласима црквеног радија "Златоусти" Епархије Шумадијске, на ком радим као новинар, водитељ и аутор емисија већ скоро 7 година. Емисија коју ускоро започињем за циљ ће имати промоцију развоја личности, ума, срца, позитивних и поучних дешавања у друштву, промишљања, идеја, личности (познатих и непознатих јавности) са позитивним погледима на живот и дивним порукама за публику. Бавићу се темама образовања, психологије, васпитања, уопштено - одгојем и младих и старих. Имате ли неки предлог? Одмах да нагласим да сам у претходна два случаја, када сам покретала нове емисије, уважила управо предлоге који су пристигли овде и називи емисија су били сјајни. До сада су то биле емисије "Иза мантије" - бавила се представљањем свештеника и свештеничког позива из неформалнијег угла и емисија "Заветници" у којој сам правила портретне приказе игумана и игуманија манастира Епархије шумадијске. Унапред вам се захваљујем, Ана Брзаковић Иван ♪♫ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Супер! Ево рецимо: „Бити човек" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sapienti sat Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Супер! Ево рецимо: „Бити човек" Поштовани Иване, Хвала Вам на 1.предлогу, допада ми се! Чекамо још идеја, па ћемо заједно изабрати најадекватнији Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 ево још једне идеје: „Тихи глас" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 ево још једне идеје: „Тихи глас" Чини ми се да има већ радио емисија с таквим називом на "Слово љубве". "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sapienti sat Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 ево још једне идеје: „Тихи глас" Хвала!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Понимание Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 благодат Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sapienti sat Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Понимание Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sapienti sat Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 благодат Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука