PD Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Вечерас (по наговору мог мужа) одгледах емисију на Б92, интервју са Јовом Капичићем...ни мање ни више него човек тврди да је он био Бог. Творац Голог Отока који тврди да спава као беба и уопште нема грижу савести јер тамо нико није убијен, малтретиран или сл. само је био на преваспитавању. Од 16 000 затвореника 7 000 су били срби...он каже да је то крива српска удба...за распад Југославије крива Србија и нико други...вређа Патријарха и исмева његово прво обраћање јер је споменуо Црну Гору....ух не могу више да набрајам...Повод за интервју је књига којом назвах ову тему. Хтела сам је ставити у личности па не могу кад видим које су личности тамо јер овај то не заслужује. 0203_cool klapklap My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ranije sam chitala,to je opasan psihopata,ali kod Broz takvi su trazeni. Poshto su mu chetnici u Crna Gora ili pobijeni ili umakli,nastavili su da tamane svoje Goli Otok. Psihopata ima svudje u svijetu,ali im se ne daje polozaj,vech zatvor. Geni toga manjiaka,ako ima djecu prenose se na njih kao i proklijestvo. U nekoj normalnoj zemlji,sachekao bi ga neko u mraku i sredijo,ali kod nas Srba,eto pishe i uziva. Molim ne komentare o oprastanju,jer sam jako loshe volje zboh godisnjice bombarovanja,nije mi do oprastanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Имате ли линк ка тој емисији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 odgledala i ja . sokirana sam odsustva samilosti http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=983&nav_id=419615 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ono sto je rekao da je bio bog neka mu BOG oprosti jer nezna sta prica ! Rekao je jos da je Srbija kriva za raspad sto nije sasvim tacno mada ima krivice svih ! Sto se tice ostalog apsolutno se slazem sa Jovom ,ma deda je legenda , svaka cast ! To sto je najvise bilo Srba znaci da su srbi najvise pricali jeedni protiv drugih to jest komsija protiv komsije i tu nam je ovaj covek rekao samo istinu u lice pa mozemo mi da se ljutimo koliko hocemo ali tako je ! Razbio je Jugoslava !!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војо Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ono sto je rekao da je bio bog neka mu BOG oprosti jer nezna sta prica ! Rekao je jos da je Srbija kriva za raspad sto nije sasvim tacno mada ima krivice svih ! Sto se tice ostalog apsolutno se slazem sa Jovom ,ma deda je legenda , svaka cast ! To sto je najvise bilo Srba znaci da su srbi najvise pricali jeedni protiv drugih to jest komsija protiv komsije i tu nam je ovaj covek rekao samo istinu u lice pa mozemo mi da se ljutimo koliko hocemo ali tako je ! Razbio je Jugoslava !!!! Заборавио си да додаш да је и много срба заглавило на голом отоку зато што су имали згодне жене. Ко им је крив што су их женили. Уводна реклама одговара ђеду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Е ружно је рећи, али ја нисам издржала да га гледам, мука ми је од помисли да се вријеме на телевизији одваја за овакве разговоре, а било је пуно љепших начина да се то вријеме искористи. Ма кад сам му чула три реченице одмах сам изашла, што да се нервирам?! Не видим ништа за дивљење код човјека који себе сматра Богом, таквом сигурно нису све овце на броју, нека му Бог да да прогледа, да не лута по тами, а мисли да је свијетлост другима. Ма људи језиво .gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Koliko mi je poznato sin ovog čoveka je poznati košarkaški radenik, a unuk mu je poznati srpski glumac. Za njih sam čuo da su sasvim valjani ljudi. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ono sto je rekao da je bio bog neka mu BOG oprosti jer nezna sta prica ! Rekao je jos da je Srbija kriva za raspad sto nije sasvim tacno mada ima krivice svih ! Sto se tice ostalog apsolutno se slazem sa Jovom ,ma deda je legenda , svaka cast ! To sto je najvise bilo Srba znaci da su srbi najvise pricali jeedni protiv drugih to jest komsija protiv komsije i tu nam je ovaj covek rekao samo istinu u lice pa mozemo mi da se ljutimo koliko hocemo ali tako je ! Razbio je Jugoslava !!!! Da li se slazes da je u redu sto je tamo cak i po njegovom priznanju trecina ljudi bila nevina cak i po tim njihovim optuzbama, da li se slazes da je stotinjak zivota nista, samo brojka?Sto se tice dela kad je rekao da su za toliki broj stradalih Srba krivi Srbi, ali ti Srbi su bili komunisti pa onda Srbi, zeleli da se dokazu u svojoj odanosti. Ovaj covek nema smirenja ni malo a ni ja nisam bila smirena gledajuci ga, sto je najgore on i sada misli da je bio u pravu, u Srbiji mu nista ne valja i Crna Gora je naslednik Rimskog Carstva a sedi u Beogradu i uziva jos uvek privilegije te Srbije koju ne voli. Tj. ne voli vlast a voli ljude kako rece. ON voli jedino sebe! My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Koliko mi je poznato sin ovog čoveka je poznati košarkaški radenik, a unuk mu je poznati srpski glumac. Za njih sam čuo da su sasvim valjani ljudi.Drago mi je da ima normalnih potomaka od ovakvog coveka. Pomenuo je takodjer da ima problema sa porodicom od kako je izasla knjiga i da se ne slazu svi sa njegovim stavovima, ali ne mislim da ga to mnogo pogadja, ili bar nisam takav utisak stekla. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ono sto je rekao da je bio bog neka mu BOG oprosti jer nezna sta prica ! Rekao je jos da je Srbija kriva za raspad sto nije sasvim tacno mada ima krivice svih ! Sto se tice ostalog apsolutno se slazem sa Jovom ,ma deda je legenda , svaka cast ! To sto je najvise bilo Srba znaci da su srbi najvise pricali jeedni protiv drugih to jest komsija protiv komsije i tu nam je ovaj covek rekao samo istinu u lice pa mozemo mi da se ljutimo koliko hocemo ali tako je ! Razbio je Jugoslava !!!! Da li se slazes da je u redu sto je tamo cak i po njegovom priznanju trecina ljudi bila nevina cak i po tim njihovim optuzbama, da li se slazes da je stotinjak zivota nista, samo brojka?Sto se tice dela kad je rekao da su za toliki broj stradalih Srba krivi Srbi, ali ti Srbi su bili komunisti pa onda Srbi, zeleli da se dokazu u svojoj odanosti. Ovaj covek nema smirenja ni malo a ni ja nisam bila smirena gledajuci ga, sto je najgore on i sada misli da je bio u pravu, u Srbiji mu nista ne valja i Crna Gora je naslednik Rimskog Carstva a sedi u Beogradu i uziva jos uvek privilegije te Srbije koju ne voli. Tj. ne voli vlast a voli ljude kako rece. ON voli jedino sebe! Naravno da mi je zao svakog zivota sa Golog Otoka ali te nevine ljude nije tamo slao Jovo Kapicic nego komsije i "prijatelji" tih ljudi u tome je glavni problem ! Covek je lepo rekao da bi i poginuo za Srbiju i ne treba ovo njegovo izlaganje da gledamo pristrasno nego da ga realno sagledamo ! Jovo je bio Nacelnik Udbe a ne predsednik Kola srpskih sestara pa neznam sta smo drugo mogli da ocekujemo od njega . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ескобар,није да није био одговоран.О чему се ради:он као начелник је требао да ради на томе да се направе механизми да не иду невини на Голи оток а Ранковић је рекао а Капичић потврдио да је на Голом отоку била трећина невиних. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Hvala Karadjordje, Upravo tako, on kao tvorac i glavni po komandi treba da snosi odgovornost a ne da kaze koja stvar 100 ljudskih zivota tamo ili vamo. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 25, 2010 SFRJ je morala da dejstvuje brzo nakon rezolucije Inforbiroa i verovatno nije bilo vremena za svaki proces pojedinacno ! Pokusavate da oslobodite odgovornosti one ljude koji su lazno klevetali svoje komsije a da sve svalite na Kapicica to bas i nije realno ! JEDAN izgubljen ljudski zivot je PUNO a kamoli 100 ili vise ali ovaj covek razmislja iz pozicije vojnika sto je i bio a ne sa pozicije vernika,to mora da se rasclani ! Naveo je podatak da smo tada izgubili 1200 vojnika u pogranicnim carkama sa zemljama warsavskog pakta , zar je to malo ! Ljudi to je bila 1948 g samo tri godine po okoncanju wwII i jos uvek je bilo nestabilno vreme a ipak su uspeli da otrgnu Jugoslaviju od komunizma sovjetskog tipa ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Тачно је да је морала да дејствује али није морала да дејствује као мува без главе а то је радила.Даље,све и да их слала због неке брзине у затворе,што су их малтретирали? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука