Гости Guest свештеник Иван Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2010 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 zvuci zanimljivo. o kom je filmu rec? и где се може набавити или '' скинути ''? 0212_rolleyes '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GEORGIE Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 zvuci zanimljivo. o kom je filmu rec? и где се може набавити или '' скинути ''? :bla: http://isohunt.com/torrent_details/143636341/tsar?tab=comments превод за исти: http://titlovi.com/titlovi/tsar-93773/ Превод и слика су одлични, само: ко је заволео Мамонова у улози монаха у филму Остров, тешко ће се помирити са улогом злоће, коју овај игра у Тсару Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Ја баш мислим да Мамонов тиме показује свој глумачки таленат.... извенредно игра лика који се целог живота каје за убиство човека, јуродива...а такође, маестрално игра великог руског цара Ивана Грозног који је имао те "жуте минуте" параноје..... мени је фантастичан глумац... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GEORGIE Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 да, феноменалан јесте, ту нема шта, он ми је омиљени глумац. Само, кад би сада опет гледао Остров, доживео бих га кроз призму злоће из Тзара... Упечатљива је и улога лика који је сјајно одглумио Патријарха Филипа :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 ах да..некад глумце памтимо по одређеним улогама....... него, да знаш...глумац који у филму Цар глуми ону дворску луду.....у животу је православни свештеник..... а бави се и глумом 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GEORGIE Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 ах да..некад глумце памтимо по одређеним улогама....... него, да знаш...глумац који у филму Цар глуми ону дворску луду.....у животу је православни свештеник..... а бави се и глумом 319.gif уф чек, не могу да верујем, јел мислимо на истог? На оног ћелавог јеретика што је био сав хепи кад су га спалили? 8086.gif ако је тај, онда ми је дефинитивно доведен у питање кредибилитет руске Цркве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 да..тај ћелави што се кезио цео филм....проверио сам по нету....види гуглај....и гледо сам његове слике у свештеничким одеждама...да не поверујеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Upravo odgledao film. Taj sveštenik je razrešen na svoj zahtev, jer je pretrpeo mnoge kritike zbog uloge: http://en.rian.ru/russia/20100208/157815397.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Inače, koliko ja razumem, poenta filma nije istorijski prikaz, nego prikaz prelesti samovlasti i bogoborstva prerušenog u pokajničko-apokaliptičarsko ponašanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Upravo odgledao film. Taj sveštenik je razrešen na svoj zahtev, jer je pretrpeo mnoge kritike zbog uloge: http://en.rian.ru/russia/20100208/157815397.html видим да је имао проблем, али не видим инфо да је разрешен? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука