Jump to content

филм "Цар" (П.Лунгин) онлајн са српким титлом

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

zvuci zanimljivo. o kom je filmu rec? и где се може набавити или '' скинути ''?  :bla:

http://isohunt.com/torrent_details/143636341/tsar?tab=comments

превод за исти: http://titlovi.com/titlovi/tsar-93773/

Превод и слика су одлични, само: ко је заволео Мамонова у улози монаха у филму Остров, тешко ће се помирити са улогом злоће, коју овај игра у Тсару

Подели на овим сајтовима

Ја баш мислим да Мамонов тиме показује свој глумачки таленат.... извенредно игра лика који се целог живота каје за убиство човека, јуродива...а такође, маестрално игра великог руског цара Ивана Грозног који је имао те "жуте минуте" параноје..... мени је фантастичан глумац...

Подели на овим сајтовима

да, феноменалан јесте, ту нема шта, он ми је омиљени глумац. Само, кад би сада опет гледао Остров, доживео бих га кроз призму злоће из Тзара...

Упечатљива је и улога лика који је сјајно одглумио Патријарха Филипа  :bla:

Подели на овим сајтовима

ах да..некад глумце памтимо по одређеним улогама.......

него, да знаш...глумац који у филму Цар глуми ону дворску луду.....у животу је православни свештеник..... а бави се и глумом  8086.gif

Подели на овим сајтовима

ах да..некад глумце памтимо по одређеним улогама.......

него, да знаш...глумац који у филму Цар глуми ону дворску луду.....у животу је православни свештеник..... а бави се и глумом   319.gif

уф чек, не могу да верујем, јел мислимо на истог? На оног ћелавог јеретика што је био сав хепи кад су га спалили?  8086.gif ако је тај, онда ми је дефинитивно доведен у питање кредибилитет руске Цркве :)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...