Милан Ракић Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Изложба фотографија на платну манастира Хиландар, аутора Миодрага Мише Бранковића, „Хиландар – у сусрет Светом Сави“, отворена је данас у Атријуму Дома Војске Србије а изложена у Малој галерији. О изложби су говорили директор Медија центра „Одбрана“ пуковник Стевица С. Карапанџин, председник Крунског савета Драгомир Ацовић и аутор. Пуковник Карапанџин говорио је о манастиру Хиландар, свом искуству стеченом у том манастиру и познанству са аутором изложбе. - Миша Бранковић је уметник и верник који има око и дар да кроз фотографије пренесе оно што сам ја покушао вама речима да објасним данас, рекао је директор Медија центра „Одбрана“. Аутор је захвалио свим сарадницима и додао да су „његове речи изложене фотографије“ те није много говорио. Ацовић је током обраћања присутнима, читајући цитат о Хиландару, рекао да ко може треба платна да гледа пажљиво, и очима и духом. - На Бранковићевим фотографијама нема људи, а ништа није празно и пусто. Његове Хиландарске просторе настањују вера и дух оних који су били, они који привремено јесу и оних који ће тек бити. Ми на његовим фотографијама тражимо своју просторију у Хиландару у којој још нисмо били, али хоћемо једног дана. Једном давно неко је рекао – Истинска радост је озбиљна ствар. Дакле, радујмо се. Озбиљно, поручио је Ацковић. Миша Бранковић поклонио је икону Дому Војске Србије и уручио је пуковнику Карапанџину. Изложба ће бити отворена до 27. јануара. МОРС Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Снежана је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука