Милан Ракић Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Српска православна црква доделила је Грамату Дому Војске Србије у Београду за показану вишегодишњу несебичну сарадњу и љубав према тој верској институцији. Ову повељу, у име Дома ВС примио је директор Медија центра "Одбрана" пуковник Стевица С. Карапанџин, у оквиру програма изведеног током добротворног концерта Саборне цркве, одржаног на празник Светог Василија Великог, 14. јануара 2016, на Великој сцени Националног театра. У образложењу, које је прочитао протојереј-ставрофор Петар Лукић, старешина храма Саборне цркве у Београду, а које је потписао Његова светост патријарх српски Иринеј, наводи се: "Директору Медија центра "Одбрана" и управнику Дома Војске Србије, као и свим његовим сарадницима, желимо да од Богомладенца Господа и Спаса нашег Исуса Христа свако истинско добро у Новој 2016. години, као и успех у даљем животу и раду“. МОРС Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 пронађи уљеза на другој слици (гледај леви део слике) Милан Ракић, Плутон, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Mislis ovde dole levo ovaj profa muzickog u sivom? :P RYLAH, Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Мислим да је "уљез" Дуле Савић Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 sivom плаааава кошуљица, испод Дулета Савића улево "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 плаааава кошуљица, испод Дулета Савића улево hahah, izvini oprosti, meni coravoj to sivkasto, mada visak testosterona i nerazvijenost umetnicke duse u mene izaziva poznavanje samo par osnovnih boja, ostale boje spektra su mi nekako iste Драшко је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Мислим да је "уљез" Дуле Савић Ја сам у фазону "ко је овај поред Драшка". Милан Ракић, Јелена011, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука