Jump to content

Дому Војске Србије додељена Грамата Српске православне цркве

Препоручена порука

Српска православна црква доделила је Грамату Дому Војске Србије у Београду за показану вишегодишњу несебичну сарадњу и љубав према тој верској институцији.

Gramata%20SPC%20Domu%20VS-14.01.2016.jpg

Ову повељу, у име Дома ВС примио је директор Медија центра "Одбрана" пуковник Стевица С. Карапанџин, у оквиру програма изведеног током добротворног концерта Саборне цркве, одржаног на празник Светог Василија Великог, 14. јануара 2016, на Великој сцени Националног театра.

0e2a9570.jpg

У образложењу, које је прочитао протојереј-ставрофор Петар Лукић, старешина храма Саборне цркве у Београду, а које је потписао Његова светост патријарх српски Иринеј, наводи се: "Директору Медија центра "Одбрана" и управнику Дома Војске Србије, као и свим његовим сарадницима, желимо да од Богомладенца Господа и Спаса нашег Исуса Христа свако истинско добро у Новој 2016. години, као и успех у даљем животу и раду“.

МОРС

Подели на овим сајтовима

пронађи уљеза на другој слици (гледај леви део слике) :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мислим да је "уљез" Дуле Савић :)))

Подели на овим сајтовима

плаааава кошуљица, испод Дулета Савића :))) улево

hahah, izvini oprosti, meni coravoj to sivkasto, mada visak testosterona i nerazvijenost umetnicke duse u mene izaziva poznavanje samo par osnovnih boja, ostale boje spektra su mi nekako iste  :))  :))  :))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...