Jump to content

Нехришћански и антихришћански симболи у модерном свету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Можда мислиш на Бурака у Курану. 

:unbelieveble:  tesko meni...ne znam na sta mislim...sad prvi put cujem da ima uopste krilati konj i u kuranu....meni je nesto u glavi bilo tada kada sam se tetovirala da ga ima u otkrovenju...no, sve jedno, imalo, nemalo....Jabucilo ostaje!!!!!!!!!

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Кад сам био скоро код ортака који се ложи на овакве глупости, показује он мени на ово, ја се смејем и гледам у под и видим му на тепиху неке шаре све у облику 6, реко ево имаш антиристе и овде.

И, јел' спалио тепих?

Право да ти кажем, ја иако не обраћам много пажњу на те ствари, ипак ми смета, јер стварно подсећа

Подели на овим сајтовима

немој тако, можда се у'ватио за тебе ;)

Oću bre da je spasim iz kandži paganizma i nesvesnog satanizma u koji je upala stavljajući nehrišćanske simbole na svoje grešno telo..a ti odmah misliš na vatanje a ja dušu njenu spasavam... :ani_biggrin:  :))  12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

:unbelieveble:  tesko meni...ne znam na sta mislim...sad prvi put cujem da ima uopste krilati konj i u kuranu....meni je nesto u glavi bilo tada kada sam se tetovirala da ga ima u otkrovenju...no, sve jedno, imalo, nemalo....Jabucilo ostaje!!!!!!!!!

Хтео сам рећи да ниси можда помешала са крилатим коњем у Курану, него сам се лоше изразио, али пошто први пут чујеш онда ништа. Ионако није битно. 

И, јел' спалио тепих?

Право да ти кажем, ја иако не обраћам много пажњу на те ствари, ипак ми смета, јер стварно подсећа

Ма где спалио, па да лети из куће  :smeh1:

Мене никад није подсећало све док нисам видео на нету о томе. Исто има прича за Фајерфокс, јер ако погледаш лого је лисица (симбол лукавства, зла, крзнени сотона) која држи планету.

А и да је то неко намерно тако наместио, знаш колико би ме болело уво. 

Подели на овим сајтовима

Мене никад није подсећало све док нисам видео на нету о томе. Исто има прича за Фајерфокс, јер ако погледаш лого је лисица (симбол лукавства, зла, крзнени сотона) која држи планету.

А и да је то неко намерно тако наместио, знаш колико би ме болело уво.

pa eto zavisi sta ko vidi, meni je lisica simpaticna zivotinja, i iako mi se sam logo fajerfoksa ne svidja, nikad mi ne bi pala na pamet takva interpretacija, jer volim lije kao zivotinje

a ovo za hrom sam pokusao da shvatim sta znaci, mozda neko vrtenje oko sveta (loptica u sredini), ili masinsko oko koje posmatra net, ali ipak najvise podseca na sestice

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...