VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Ueshiba je opasan bio pa aikido,kao i ostale borilacke vestine ti u stvari i jesu hladno oruzje(cini mi se), tako da je i normalno da postoje tehnike koje su smrtonosne..sto nije dobro, ali osoba koja se bavi vestinom i koja ima zdrav razum nece upotrebiti na protivniku, jer jedna od bitnih stavki, konkretno u aikidou jeste ljubav, ljubav prema neprijateljima sto mi je super! 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 svakako da bih i tad imala ljubav prema njemu, samo sto cu onda da mu izvedem neku tehniku koja ce mozda da mu izazove neki neprijatan bol, takav da ne bi zeleo da ponovi napad. btw, htela sam da treniram uporedo i ninjuitsu, ali bi mi previse vremena oduzelo treniranje oba sporta. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Treba trenirati samo ono sto je efikasno. Za odbranu od napada nozem ili palicom evikasna je Krav Maga plus mozes mnogo pre da se osposobis nego trenirajuci godinama Aikido Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 samo sto cu onda da mu izvedem neku tehniku koja ce mozda da mu izazoveneki neprijatan bol, takav da ne bi zeleo da ponovi napad Znaci nozni udarac tamo gde treba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 trenirajuci godinama aikido na kraju postanes zaista sposoban za samoodbranu koja je vrlo i interesantna u uzvedbi. jer napadaca u odredjenim trenucima iznenadis nekim potezima, a i upotrebis njegovu snagu protiv njega samog. inace, nisam bas upucena u tu borilacku vestinu (krav maga), mozes li da mi pojasnis? 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Zavisi kakav napad nožem. Diletantski ili profesionalni. Kod nas se podučava i jedno i drugo, i napad Profesionalni naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 pa svakako svog protivnika moras izbaciti iz balansa, kako bi ga drugacije porazio.. pre par meseci sam isla da posmatram jedan trening ninjuitsu-a i bila je bas jedna interesantna tehnika koju do danas nisam shvatila jer nisam posle isla na trening, u glavnom u pitanju je stisak ka dole ili pravo palcem na ledjima, kod kraja prsljenova i guzandera .. jel znas sta je u pitanju, mislim kako se izvodi ta tehnika, jer me jaaako zanima? 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Znaci nozni udarac tamo gde treba aahahaha, a neeee, to ne bi bilo fer.. u stvari mozda i bi 3:) 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 inace, nisam bas upucena u tu borilacku vestinu (krav maga), mozes li da mi pojasnis? Izraelska vestina ima razne aspekte za civile, telohranitelje, komandose, specijalne jedinice http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6dUiiXsnMIQqggpS9bVD9E3a4S7hpZfba8PTlY915EA_pYT-B http://www.bangkokblogger.com/wp-content/uploads/2012/11/Krav-Maga-Bangkok.jpg http://www.westonkravmaga.com/images/krav_maga_gun.jpg Tvorac Krav Mage http://en.wikipedia.org/wiki/Imi_Lichtenfeld Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 aahahaha, a neeee, to ne bi bilo fer.. u stvari mozda i bi 3:) Jeste fer on je napadac plus musko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Ma sve su to gluposti Mok'bara je zakon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 oho, cool je! deluje mi hardcore a nesto sam razmisljala da krenem MMA da treniram (volim HC vestine, a aikido nije HC, pa ono ), samo ne gznam.. mislim da bih morala malo da se 'napucam' za takav sport 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 nista onda, batalicu aikido, krecem na MMA i uzimam bejzbol palicu (za svaki slucaj) hahah Mok'bara 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 A, đevojka.. hmm?? 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 molim te ali molim te prodaj mi katanuuuuuuuu!! hahaha odakle ti?? jel to i wakizashi? a daaj, sta je to 'svebor'? ples 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука