Jump to content

ДОБРОДОШО МЕДО У СТАРО-ДОБРО ДРУШТВО!!!!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif joooj klapklap joooj:) klapklap clapc clapc clapc clapc clapc clapc clapc leteti leteti leteti kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli

Подели на овим сајтовима

brokoli 319.gif brokoli 319.gif 319.gif leteti 319.gif brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli leteti

leteti.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />

Baš si nedostajao!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Мало више изостајао! Гдје је оправдање да видим  0442_feel 0202_238 0202_238.  isus-sinai 0442_feel 0442_feel isus-sinai

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Мало више изостајао! Гдје је оправдање да видим  sFun_bat sFun_bat sFun_bat.  zru 0102_laugh 0102_laugh tanning

откад су ми рекли да сам пунолетан не пишем оправдања  joooj

укинули ми нета, а ја мало искористио да збегнем са компа  :cheesy2:

елем, ДЕФИНИТИВНО сам се вратио  nasznak

Подели на овим сајтовима

Мало више изостајао! Гдје је оправдање да видим  sFun_bat sFun_bat sFun_bat.  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :cmizdrenje:

откад су ми рекли да сам пунолетан не пишем оправдања  0110_hahaha

укинули ми нета, а ја мало искористио да збегнем са компа  :cheesy2:

елем, ДЕФИНИТИВНО сам се вратио  nasznak

Ово за пунољетство су те лагали вјеруј ми https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' />, зато оправдање на сунце sFun_bat.

Шаааааааалим се - добро ти нама дошао - опет, и немој да нам се губиш.  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Nego dobih li ja onu opkladu od juce?   isus-sinai slavabogu nasznakhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif love1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

наравно да не, можда али само можда, ако ме лепо замолиш, ти и објасним зашто  bleh  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Nego dobih li ja onu opkladu od juce?   isus-sinai slavabogu nasznakhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif love1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

наравно да не, можда али само можда, ако ме лепо замолиш, ти и објасним зашто  bleh  0110_hahaha

Smatraj se lepo zamoljenim...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...