Гости Guest ага пије млеко Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif klapklap klapklap clapc clapc clapc clapc clapc clapc clapc leteti leteti leteti kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Медо! Да ти буде лакше ево и ја сам на боловању...Добро ти нама дошао! klapklap 319.gif 319.gif klapklap joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 brokoli 319.gif brokoli 319.gif 319.gif leteti 319.gif brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli leteti leteti.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> kolo2.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> Baš si nedostajao! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 е бре, па ја нисам ни одлазио, само сам мало изостајао isus-sinai фала свима isus-sinai 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 0202_238Жељадинеееее 0442_feel 0442_feelisus-sinai isus-sinai 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Мало више изостајао! Гдје је оправдање да видим 0442_feel 0202_238 0202_238. isus-sinai 0442_feel 0442_feel isus-sinai Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Недостајао си нам, драги брате... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Мало више изостајао! Гдје је оправдање да видим sFun_bat . zru 0102_laugh 0102_laugh tanningоткад су ми рекли да сам пунолетан не пишем оправдања укинули ми нета, а ја мало искористио да збегнем са компа :cheesy2: елем, ДЕФИНИТИВНО сам се вратио клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Nego dobih li ja onu opkladu od juce? tanning zru 0102_laugh 0102_laugh :cheesy2: sFun_bat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Мало више изостајао! Гдје је оправдање да видим sFun_bat . 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh откад су ми рекли да сам пунолетан не пишем оправдања 0110_hahahaукинули ми нета, а ја мало искористио да збегнем са компа :cheesy2: елем, ДЕФИНИТИВНО сам се вратио Ово за пунољетство су те лагали вјеруј ми https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' />, зато оправдање на сунце . Шаааааааалим се - добро ти нама дошао - опет, и немој да нам се губиш. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Nego dobih li ja onu opkladu od juce? isus-sinai slavabogu https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif love1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha наравно да не, можда али само можда, ако ме лепо замолиш, ти и објасним зашто bleh 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 ДОБРОДОШОАО МЕДО У СТАРО-ДОБРО ДРУШТВО!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 жељадинеееее isus-sinai slavabogu клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Nego dobih li ja onu opkladu od juce? isus-sinai slavabogu https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif love1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha наравно да не, можда али само можда, ако ме лепо замолиш, ти и објасним зашто bleh 0110_hahaha Smatraj se lepo zamoljenim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука