Mima Borko Petrovic Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Видим да је тема обрисана тј. пише ми да немам дозволу да је видим. Елем, моје питање је да ли је овог човека после свега овога неко замонашио и рукоположио у чин ђакона и ко ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Видим да је тема обрисана тј. пише ми да немам дозволу да је видим. Елем, моје питање је да ли је овог човека после свега овога неко замонашио и рукоположио у чин ђакона и ко ? Мислим да не. Но, сам начин облачења тешко да је мохашки. Човек не носи подрасник, већ само "горњу мантију". Сам интервју нећу да коментаришем, било је већ тема о томе... Све је веома дискутабилно, некако недоречено до краја. Већ је постало традиција да се у току слава објављују такве ствари где се Црква изнова изругује. Чуди ме да, као неко ко је теолог, не зна шта представља митра... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука