Човек Жоја Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 ЛИНК GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Новембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Новембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Takva nam je sudbina Miroslave.Mi smo na raskrsnici svetova,razapeti između istoka i zapada i uticaja sa obe strane. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Новембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Takva nam je sudbina Miroslave.Mi smo na raskrsnici svetova,razapeti između istoka i zapada i uticaja sa obe strane. Како мислиш "судбина"? Откад то хришћани верују у судбину? Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Како мислиш "судбина"? Откад то хришћани верују у судбину? Dobro aje može da se kaže Božija volja da nas nadene na raskrsnicu. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Фебруар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 http://reader14.docslide.net/store14/html5/382015/55cf8540550346484b8bfec5/bg18.png http://reader14.docslide.net/store14/html5/382015/55cf8540550346484b8bfec5/bg19.png http://reader14.docslide.net/store14/html5/382015/55cf8540550346484b8bfec5/bg1a.png http://reader14.docslide.net/store14/html5/382015/55cf8540550346484b8bfec5/bg1b.png Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука