Danijela Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 http://www.beesol.rs/index.html "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 simpa 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Meni bi vise trebala neka slatka soba... 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Bila sam u slanoj sobi nekoliko puta i mogu reci da ako nista drugo, djeluje jako relaksirajuce... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 ja nisam ni znala da imam problema sa sinusima dok nisam otisla. izbacila sam cudo! konacno disem na obe nozdrve i spavam mnogo bolje. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука