Jump to content

Разговарајте са теологом Александром Милојковим

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

• Гости

Шифра коју ћете уписати у прозору за дописивање на Skype je  Емануил или Emanuil.

Господин Александар Милојков је из Београда, већ дуги низ година се активно бави теолошким питањима, један је од најбољих студената Богословског факултета у Београду, ожењен је, има две ћеркице и стални је сарадник листа Православни Мисионар. Александар ће одговарати на све нејасноће које се тичу Догматике православне Цркве.

Да бисте пратили разговор са њим на форуму идите на тему http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,333.0.html

Нека су Вам на корист и спасење духовни разговори жели Вам Уредиштво православног богословско-пастирског форума Живе Речи Утехе

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оваква врста разговора је лепа ствар и доказ да нове технологије могу да се користе и у добре сврхе.

Присуствовао сам предавању у петак. Било је лепо.

Подели на овим сајтовима

Пошто нас има више, онда ме само уживо чујете и постављате ми питања. Мораш да имаш инсталиран скајп програм, микрофон и интернет солидне брзине.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Купите најјефтинији микрофон, ја сам мој платио 170 динара и одлично ради. За неки дан крећемо много активније са предавањима и разгворима. Тренутно имам проблем са интернетом, али то ћу решити за дан-два. Дакле,овај вид комуникације отвара огромне могућности. Ускоро ће у одређено време, свештеник преко скајпа за све који желе, читати вечерње молитве, акатисте... Наравно, увек постоји могућност разговора један са другим, насамо. Ви пратите овај подфорум и о свему ћемо вас обавештавати на време.

Нисам вам рекао да је максималан број оних који учествујеу у заједничком разговору 24 учеснка. Зато кад видите на насловној страници сајта СветиЈаков.орг или овде на форуму обавештење, не чекајте, већ одмах резервишите ваше место.

Ваш у Господу,

свештеник Иван Цветковић

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...