pokajnik83 Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Да ли су и колико медији заслужни за сва ова дешавања на планети? Да ли их с'правом можемо назвати 'оружје масовног уништења' ? Који медији или која медијска кућа је најмоћнија и за која њена ''добра дела'' знате? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 ``Да ли их с'правом можемо назвати 'оружје масовног уништења' ?`` da, mediji jesu jedan od glavnih oruzja..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petra@ Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Naravno da mozemo, braca rusi su to lepo prikazali u filmu koji mozete naci na youtube.... Mada nisu svi mediji...Mitropolija cetinjsko primorska ima divnu televiziju, veoma poucnu....toplo preporucujem... Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Сећам се помрачење месеца 1999. године, захваљујући телевизији људи су тог дана стављали чаршафе и ћебад на прозоре. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Сви догаћаји који се не објаве у медијима, као да се нису ни догодили. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Медији би могли на тако диван начин да служе свијету, али ето они су одабрали другу страну, наравно не сви, част изузецима, којих је заиста мало. Реците искрено кад се задњи пут погледали квалитетну образовну емисију? Ја нпр. не могу да уграбим термин, јер се овакве ствари приказују само кад се баш нема шта друго.У моје вријеме цртићи су ишли неколико пута дневно, сад их има само на ЦН-у нон - стоп и то језа да те ухвати кад видиш шта се пушта нашој дјеци, мислим страшно. Медији ће нас упропастити више него ишта друго. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Naravno najmocniji je CNN ali i najprofesionalniji i svi ostali pokusavaju da kopiraju njihov sistem i da im uzmu deo kolaca ali pitanje je koliko ce biti uspesni u tome ! Al Dzazira pokusava da im napravi pandam u arapskom svetu i koliko vidim uspesni su u tome ! Od nasih evropskih BBC je ne prevazidjen i njivove dokumentarce svim mogu da preporucim ! Ako se na dokumentarcu vidi da je BBC produkcija onda jednostavno nema sumnje u kvalitet istog ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RO1XxCVcK9s "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука