Макрина Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Драги, интересује ме,познаје ли неко овог монаха?Да ли је неко одлазио код њега у манастир? Имам неку недоумицу,па бих волела ако има неко ко познаје о.Мелетија да ми напише нешто.Хвала. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Био, непланирано У марту ове године "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Враћали смо се са Острога и у повратку је то било као изненађење за целу екипу, водич нам није рекла да ће то бити последња дестинација пред Београд, иако беше 8ми март, Бога ми завејало у Бистрици. О Мелентије је предусретљив, духовит, мени лично строг, уплашио сам се кад је водич говорила како је он духовно чедо О Јоила, како ће све да нас прочита, како свакоме каже шта види, отприлике је тако набројала. Ја се одсекох. Неким људима је рекао да му се јаве додатно, неке је мало испитивао у вези родбине, студија, здравља...једну девојку је питао колико има година и да ли је удата, па је рекла да има 33 и да није удата, а он јој је одговорио да сачека бар још 2 године са удајом, да не би налетела на мину! Мене је питао одакле сам, одакле су ми родитељи, рекао сам за татине да су из Пипера, баш из Пипера? реко да, пореклом, нешто се замислио и нешто је потом рекао што нисам разумео, ваљда је све ок са мном "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Да...хвала ти Драшко је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука