Pancakes Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Jedan profesor matematike kod nas je bio u jednom maltene birokratskom zanosu da se par momaka sa dredovima ošišaju sa prijetnjom isključenja iz škole, jer to nisu, jelte - muške frizure već "metalike" je nose.....pogađate svako je smatrao i danas smatra tog zanesenjaka pretjeranim normativom...svojevrsnog JUS standarda u ljudskoj formi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Опет по просвети.... А велика већина просветних радника се облачи и више него пристојно, с обзиром на своја примања и положај у друштву. Нађите нешто паметније о чему ћете да разглабате. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Нађите нешто паметније о чему ћете да разглабате. Важи. Убудуће прво питамо тебе да ли је нешто довољно паметно да се о томе разглаба. feeble, Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Како год. Предлажем свим критизерима да проведу неко време у просвети, да осете тај позив, па да онда нешто причају. Овако нема валидност шта год да се каже. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Како год. Предлажем свим критизерима да проведу неко време у просвети, да осете тај позив, па да онда нешто причају. Овако нема валидност шта год да се каже. Moja sestra je od nedavno zaposlena u prosveti... Prvo sto mi je rekla je bilo "ti ne mozes da zamislis kakvo je rasulo u skoli. Neodgovornost, nespremnost, neorganizovanost..." Ovo se odnosi na samu skolu, nastavnike i program. Za ucenike kaze da su uglavnom ok uz svega par primera ekstremnih propaliteta... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Како год. Предлажем свим критизерима да проведу неко време у просвети, да осете тај позив, па да онда нешто причају. Овако нема валидност шта год да се каже. Образовање је тема за коју постоји јавни интерес попут нпр. здравства о ком исто тако причамо иако можда нико од учесника теме не ради у здравству. Данче*, Срђан Шијакињић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Образовање је тема за коју постоји јавни интерес попут нпр. здравства о коме исто тако причамо иако можда нико од учесника теме не ради у здравству. Pa ko radi u zdravstviu ima uniformu...Te mini suknje koje nose sestre u spotovima i na slikama su samo mit... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Предлажем свим критизерима да проведу неко време у просвети, да осете тај позив, па да онда нешто причају. Овако нема валидност шта год да се каже. Не знам за остали, али ја дефинитивно доста време проводим у школи где моје дете похађа и видим све и сва, и позитивно и негативно. Нису баш толико просветари на муци као што ти толико алудираш, а уосталом ако некоме не одговара има на биро неко ко чека посао као озебло сунце. Недопустиво је да оставиш здраво дете у школи, и када се вратиш по дете, на челу је огромна масница (завршили смо на ургентни, радили ЦТ снимак) и питаш како се то десило три васпитачице који су били ту не знају како је дете пало, нагађају, те овако, те онако..итд. Пита ме лекар како је дете пало ја не знам да кажем како...Тако да част изузетцима није више ни просвета што је некад била. Опет кажем пишем из свог личног искуства, не пишем напамет. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Није ништа као што је некада било. Јаооо, боље да ћутим. Ајде уживајте у паметовању. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Није ништа као што је некада било. Јаооо, боље да ћутим. Ајде уживајте у паметовању. Приметила сам скоро да на сваку тему контрираш.. И да ми не паметујемо, него само водимо дискусију, ваљда форум за то служи. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Pa ko radi u zdravstviu ima uniformu...Te mini suknje koje nose sestre u spotovima i na slikama su samo mit... Нисам реко ништа за униформе, него да је у реду да о таквим стварима причају и људи који нису наставници, лекари итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Нисам реко ништа за униформе, него да је у реду да о таквим стварима причају и људи који нису наставници, лекари итд. Ma da. Potpuno si u pravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Ma da. Potpuno si u pravu. Стварно не разумем, ни реч на теми нисам реко о облачењу у школама (ил' било где другде). GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Како год. Предлажем свим критизерима да проведу неко време у просвети, да осете тај позив, па да онда нешто причају. Овако нема валидност шта год да се каже. El si ti provela to vreme pa nam pričaš iz iskustva? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 http://www.techinsider.io/most-common-reasons-students-drop-out-of-high-school-2015-10?utm_content=buffer10d57&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer-ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука