Akademija Oxford Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Испуњавајући своју основну мисију да полазницима курсева, али и свим сарадницима и клијентима пружи на првом месту обуку високог квалитета, уз највиши степен ефикасности и најповољније цене, Академија Оксфорд непрекидно шири своје пословање. Па тако, осим у Јагодни, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и у Београду, у коме има представништво надомак самог центра града и у Земуну, ова школа има своја представништва и у : Ћуприји, Параћину, Крушевцу, Пожаревцу, Смедереву, Краљеву, Чачку, Панчеву, Ужицу, Суботици, Младеновцу, Зрењанину и Врању. Настава у оквиру Школе језика се одвија у пријатним, савремено опремљеним учионицама, које су у потпуности прилагођене овом виду обуке, те поседују бежичну интернет конекцију и сву пратећу опрему која је неопходна за савладавање : енглеског, немачког, француског, руског, шпанског, италијанског, али и грчког, јапанског, холандског и готово свих језика света, који спадају у редован програм обуке ове школе. Полазници наших курсева припадају свим старосним добима, што је доказ да су врата наше школе широм отворена за све оне који желе да науче неки језик или усаврше знања која су већ стекли. Искусни предавачи иза којих су године искуства су у сваком тренутку расположени да одговоре на све недоумице полазника, како би им омогућили да што лакше савладају сва знања која су предвиђена програмом обуке у оквиру Школе језика. Академија Оксфорд нуди 15% попуста за све чланове Поука! За организоване групе попуст је 20%. Откријте и Ви због чега се све већи број људи одлучује управо за нашу Школу језика! Наша врата су Вам широм отворена! Добродошли! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Могу ли да добијем ваш попуст пошто сам на курсу немачког од прошле недеље у вашој школи, а члан сам Поука? И како да га остварим ако могу? Коме да се и како обратим у вашој пословници, школи језика у Чачку? Пуно вам хвала за овакву помоћ члановима Поука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 E, zainteresovan sam za vase kurseve grckog i engleskog jezika, jel mozemo ovde da komuniciramo privatnim porukama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Jovanovic Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 hvala i ovde! :.mislise. :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Jovanovic Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 mozda sam ja nestrpljiv, ali niko mi ne odgovara!!! koliko puta treba postar za zvoni???? :bleh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Akademija Oxford Написано Септембар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 mozda sam ja nestrpljiv, ali niko mi ne odgovara!!! koliko puta treba postar za zvoni???? :bleh: Poštovanje, Odgovor Vam je poslat kroz PP. Lep pozdrav, Akademija Oxford Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Ја сам пошао на часове и могу да вам кажем да је школа супер, професорка одлична... Веома, веома сам за сада задовољан. Ако све буде како треба, наставићу и даље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука