Jump to content

Свети Илија - слава или добра клопа (бити пастир у Сврљигу)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja samo da prokomentarisem da je ovo odlicna tema i jos jedna pohvala za postavljacicu teme.

Послато са vrha zgrade уз помоћ Тапатока

Hvala još jednom.

Dvoumila sam se da li i ovde da je postavim...jer je ideja bila da malo pecnem svoje prijatelje sa fb...ljudi su nekako učmali...flaša piva...sede ispred radnje u selu i kritikuju...jako teško ide da dopuste sebi da nešto novo čuju...zašto mešaš veru i crkvu,popove je glavni komentar...ali ima i onih kojima se tekst dopao...pa eto šta Bog da.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Znaš kako primetila sam da nekim ljudima odgovara ta kontrola...čak uživaju u tome...beže od odgovornosti...pitaju da li da prodaju stan i tako neke gluposti da mi je prosto žao sveštenika. U početku mi je bilo neprijatno da pred svima iznesem neki problem...obično kada sedimo sa nekim duhovnikom iz manastira...ali kad sam skontala da je to jedina šansa da dođem do odgovora nekako to prevaziđoh...svako ima neku muku i šta sad nekog od slušalaca briga da se udubljuje u moje pitanje...tako da sam izvukla dosta poučnih stvari iz tih okupljanja...jer se ljudi otvore...pa krene jedan po jedan da postavlja svoja pitanja...tako da dobiješ odgovor i na pitanja koja negde čuče a nisi ih se setio u tom trenutku...nije bilo zloupotrebe.

Pa to je tacno...

Evo,juce me je sestra zamilila da zajedno bacimo neke Babine stvari...Kaze ona meni,to je moja ideja,ja sam tako odlucila,ako hoces pomozi mi da sve to odnesemo do kontejnera sto pre da nas niko ne vidi ...I ja pristanem,bez razmisljanja-Ajde,brzo...Pokupimo kese i pobacamo sve...Uvece ona kaze...E,Bako,zanas one tvoje stvari sto su ti male i sto vise ne nosis ...Arsenija i ja smo ti sve to bacile...

a Baba ce-Kako,kad... Gde ?  ....Arsenija kakav je to nacin,meni sve to treba,sta je vama...Arsenija,ti sve radis naopakao...

Ali nisam jaaaa,Mara je htela da ti sredi kucu...

Mara-Ne znam ja,mi smo to zajedno...

Arsenija-AAAA....  :1314_womens:

Mara-  Hihihi  :0102_laugh:

U ovoj prici-Mara je vernik,Arsenija pop,a Baba greh...

Isto tako ..scenario...Oce ,vi ste mi rekli da kupim papagaja,ja nisam vise mogla da ga slusam,pa sam ga izbacila u hodnik,onda su se komsije pobunile,pa su me tuzile ...sad moram u sud,ali posto ste me vi savetovali,nije red da idem sama...

Salim se malo,ne zameri Zorice,odlicna ti je tema...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ма и ја волим да се шалим,не брини. Хвала теби што си дала допринос овој теми својим коментарима.

Подели на овим сајтовима

"Zasto mesas veru i svestenstvo?SPC me ne zanima,citaj ako hoces,ali procitaj i knjigu Bojana Jovanovica koji je bio licni djakon Vladike Kacavende.Ja cu da biram bozji hram u koji cu otici ako budemhtela,biracu svestenika koji ce da mi udje u kucu ili presece kolac ako budem htela,i to nema nikakve veze sa mojom verom koja je cvrsca od vere mnogih koji se upinju nesto oko SPC -trenutno obicne lopovske i politicke institucije,toliko."

Iznervirala sam drugaricu sa predlogom da čita Misionarska pisma  :) 

Подели на овим сајтовима

Зорице , ово је лепа тема и заиста одражава право стање ствари . Заиста је за похвалу и твој труд да се нешто промени и сви треба да се потрудимо да бар мало променимо ситуацију .Ја сам ипак оптимиста да уз наше залагање и Божију помоћ ситуација значајно поправи.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...