И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Искрено мислим, када кажем да тек овде учим о Исламу. Па имајући у виду различита сведочења толеранције у Исламу, волео бих да ми неко од припадника Ислама образложи одлуку о погубљењу две жене које су одлучиле да пређу у Хришћанство...Када погледам писање да 5000 Хришћана дневно прелази у Ислам, не смем ни да повлачим аналогију.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Изгледа да нисам ауторитет који би позвао познаваоце Ислама, да мени, и не само мени већ свима нама, дају објашњење по овој теми, па ето молим Те брате Александре, постави Ти ово питање... crvenilo klapklap "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Obzirom da " “We were born in Muslim families, but we were not Muslims,”, to je za osudu dada, ne može se smrtna kazna odrediti nekome ko nije bio musliman...dakle ovo je slučaj, iz sekularizma/ateizma, šta god.., u jednu konfesiju. Općenito o tim smrtnim kaznama ti ništa ne mogu reći, niti sam teolog, niti sam studirao fikh, pa ne znam kako to fercera... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Одговорио је само дијалог на другој теми. Каже: не може се у ислам ући као туриста. У најбољем случају, дакле, по исламу човек може бити слободан само једном у животу: кад одлучи да прими ислам. После тога више нема врдања, слободу настави да користиш у избору ципела које ћеш да купиш. Наравно, ово важи ако ниси био те среће да будеш рођен у исламу. Тада немаш прилике ниједном да будеш слободан у животу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Obzirom da " “We were born in Muslim families, but we were not Muslims,”, to je za osudu 0442_feel, ne može se smrtna kazna odrediti nekome ko nije bio musliman...dakle ovo je slučaj, iz sekularizma/ateizma, šta god.., u jednu konfesiju. Općenito o tim smrtnim kaznama ti ništa ne mogu reći, niti sam teolog, niti sam studirao fikh, pa ne znam kako to fercera... Е мој Саладине. Иди у Иран па им то реци. Ниси теолог, али размишљаш боље него ирански теолози. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука