konstantin Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 dobro covece idi ti ujutro kad budes kupovao hleb pa svrati do pekare pa i nima plati isti! 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 dobro covece idi ti ujutro kad budes kupovao hleb pa svrati do pekare pa i nima plati isti! confused nije isto ... ponavljam: državnoj TV - obaveza (pričam o sredjenim državama) a, kablovska je 'oćeš- nećeš ! kada ne bi bilo RTS - kanala u paketu , misliš da bi kablovska bila jeftinija za istu sumu kolika je i pretplata ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Мислим да је у реду да се плаћа претплата, али и да се људима побољша животни стандард. Код нас све више намета, а све мање плате. Свако треба да наплати свој рад, а не само они који раде у државним фирмама. Нека брате дигну економију на ноге, па ће сви плаћати своје обавезе. И то са радошћу. Никоме није мило кад види рачун који не може да плати, и зна да мора да дугује. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Мислим да је у реду да се плаћа претплата, али и да се људима побољша животни стандард. Код нас све више намета, а све мање плате. Свако треба да наплати свој рад, а не само они који раде у државним фирмама. Нека брате дигну економију на ноге, па ће сви плаћати своје обавезе. И то са радошћу. Никоме није мило кад види рачун који не може да плати, и зна да мора да дугује. confused 0442_feel dada dada У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Жао ми је само што је та телевизија остала на темељима 2ооо. године. Задала нам је више зла него добра. Нико се од цењених народних посланика није сетио да тражи одштету од РТС за грађане Србије који су морали да трпе дуго медијску пропаганду РТС и последице које су из тога произашле. Зна ли неко да ми одговори како се зове владина телевизија у САД?И да ли јој грађани плаћају претплату? Како стоје ствари са ББС ијем, колику претплату му плаћају Енглези? За друге земље у Европи,веће мислим, ме не интересује јер се и њихови грађани пуно исељавају у Америку,Канаду и Аустралију. А поуздано знам да ћеш у Америци увек бити боље примљен било где од стране Американаца него од скородошлих Европљана, јер ма какав био амерички народ још није у целости заражен беснилом, о коме је писао велики Борислав Пекић, још 1983.године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ко није задовољан нека учини исто као и браћа Хрвати, у тракторе па блокирајте путеве, друмове и границе, а можете и да преорете исте попут Марка Краљевића. Све док вам не испуне прохтеве. Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Да ли се дали пише заједно или се да ли пише одвојено ? klapklap Мала игра ријечима о наслову теме 8084.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ко није задовољан нека учини исто као и браћа Хрвати, у тракторе па блокирајте путеве, друмове и границе, а можете и да преорете исте попут Марка Краљевића. Све док вам не испуне прохтеве.Nit' su nam braca, nit ce to kad biti 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ako placas pretplatu ili paket kanala nekom provajderu i tu su ukljuceni kanali drzavne televizije to bi valjda trebalo da znaci da taj provajder placa koristenje tih kanala i ne treba da pretplatnik placa opet to odvojeno ili uz ovu pretplatu. Opet nisam tamo pa ne znam situaciju zato bolje da ne trabunjam, ali u Severnoj Americi se ne placa nista posebno...placas kanale ili pakete koje ti zelis u kojima je obavezno i drzavna televizija ako je mogu tako nazvati, a nema nista preko toga. Tvoje je jedino da se odlucis koji provajder da izaberes i koje kanale. Cak se takmice da dobiju tvoj biznis i nude i po 6 meseci besplatno da bi potpisao ugovor s njima na 2 ili 3 godine, tako ko zeli da se bakce sa svim tim zackoljicama moze i tako da ustedi. Bez pretplate mozes da gledas nekoliko kanala koji su vecinom invormativnog karaktera, kao NBC ili CTV i lokalni kanal. To bi bio ekvivalent RTSa. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Хвала на објашњењу и учешћу на овој по мени важној теми. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Исти је Бог створио и Србе и Хрвате, па ако смо од истог оца шта смо онда? Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Хвала на објашњењу и учешћу на овој по мени важној теми. Bogu hvala sestro draga ako si na mene mislila. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/drugarstvo.gif My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Хвала на објашњењу и учешћу на овој по мени важној теми. klapklap Ништа није као што на први поглед изгледа.... Наравно да је важна тема, и слажем се са Тобом "Мирођијо". РТС је онај који је хушкао народе да се побију, једнако као и ХРТ, и Бошњачка ТВ и ТВ СЛО, и ту оправдања нема. Опет прастаро питање, јесмо ли ми они који се бавимо праштањем, јер има КО Суди, или смо то само онда када нам то одговара? РТС је од 2000.године заиста Јавни сервис, свих грађана Србије....Без "Гранд беба", нашминакном децом у мини сукњама старости до 5 година, а са Колибрима (без описа и коментара), без филмова где мозак служи за упијање проливене крви, а са филмовима који су полемични и "ломе" мозак, без "мењања жена", "великих братова", "фарми", једном речју воајеризма, а са позоришним представама, концертима свих врста музике, директним преносима Егзита и Гуче, без фаворизације ових и оних политичара, без табу тема... ...и наравно , све је народу на вољу...само весело!!!! :drugarstvo: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Хвала на објашњењу и учешћу на овој по мени важној теми. klapklap Ништа није као што на први поглед изгледа.... Наравно да је важна тема, и слажем се са Тобом "Мирођијо". РТС је онај који је хушкао народе да се побију, једнако као и ХРТ, и Бошњачка ТВ и ТВ СЛО, и ту оправдања нема. Опет прастаро питање, јесмо ли ми они који се бавимо праштањем, јер има КО Суди, или смо то само онда када нам то одговара? РТС је од 2000.године заиста Јавни сервис, свих грађана Србије....Без "Гранд беба", нашминакном децом у мини сукњама старости до 5 година, а са Колибрима (без описа и коментара), без филмова где мозак служи за упијање проливене крви, а са филмовима који су полемични и "ломе" мозак, без "мењања жена", "великих братова", "фарми", једном речју воајеризма, а са позоришним представама, концертима свих врста музике, директним преносима Егзита и Гуче, без фаворизације ових и оних политичара, без табу тема... ...и наравно , све је народу на вољу...само весело!!!! :drugarstvo: Не бих судила никоме,па ни телевизијама са розе наочарима,јер оне сигурно нису криве за стање у друштву.Коме се не свиђа не мора да их гледа. Тема је да ли плаћати тв претплату, и ја кажем,не. Ви сте за,ја сам против, јер не могу баш све да заборавим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Не бих судила никоме,па ни телевизијама са розе наочарима,јер оне сигурно нису криве за стање у друштву.Коме се не свиђа не мора да их гледа. Тема је да ли плаћати тв претплату, и ја кажем,не. Ви сте за,ја сам против, јер не могу баш све да заборавим. Драго ми је да чујем то што чујем, јер од првог поста Вашег, ни не мислим да смо ишта други до делови тела Једне Цркве, којој је Христос Глава.... klapklap Увек ми се чини да се свака трунка живота "врти" око једног центра, а то је БОГ....и ништа друго...зато ми често смета, вероватно због свог незнања crvenilo, што ишта покушавамо да компликујемо када је све потпуно једноставно.... Конкретно Пишемо о томе када се пољубити, о исправности "кекса" пре брака, о породици, о толеранцији и ко зна шта још све и ко зна шта још куда..... Хајде да сами нешто предузмемо... Хајде да кажемо, нећу да платим претплату не због овога или онога већ тачно због тога.... Хајде да кажемо да није нормално да деца по повратку из вртића око 16:00 гледају репризу "Великог брата", телевизије са "националном фреквенцом", када се емитује Дијалог" између две "укућанке" о мастурбацији.... постоји даљински...истина....али постојала је и заповест у Врту, па га прародитељи не послушаше, а ово су само деца.... Да нам се живот не састоји у нећу, и у критици већ у делању, искреном.... Да имамо могућност да кажемо, нећу да платим претплату РТС-у јер нека друга ТВ кућа више чини на бољитку свеукупном.... и даље, све вас искреним срцем :drugarstvo: pivo 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука