И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Слажем се са Тобом, "Мирођија", да је намет који нас стиска све теже издржив, али ако си мислила на запослене у РТС-у, пошто је то овде тема, да имају енормна примања, ниси у праву. У РТС-у има око 3000 запослених, од којих 50-ак има по 200.000 дин плату, а сави остали су од 21000-45000, такође жељни да својој деци бар пруже оно најосновније....али обзиром да ни то није тема, рекох да сам мишљења да једна оваква институција треба да постоји, како би бар покушали да се отмемо из канџи разноразних шундова и кича....бар да покушамо....а то једноставно није могуће без финансирања од стране становника, када би опет у потпуности прихватио да испитивање јавног мњења буде пресудно за садржај који ће се емитовати... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ја сам за општу грађанску непослушност, јер нас држава третира као овце за шишање, кога год ја да заокружим на изборе опет Мишковић премијер. п.с. Можда сам мало скренуо са теме. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Треба да буде бесплатна, јер сви плаћамо и кабловску. Pa i nisi duzna da im placas.Imas svog provajdera kojem placas za njegove usluge,medju kojima je i rts.Pa kako pljackaju ovaj narod,to je smesno....ja im ne dajem ni dinara,jer izmirim obaveze prema provajderu 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Треба да буде бесплатна, јер сви плаћамо и кабловску. Pa i nisi duzna da im placas.Imas svog provajdera kojem placas za njegove usluge,medju kojima je i rts.Pa kako pljackaju ovaj narod,to je smesno....ja im ne dajem ni dinara,jer izmirim obaveze prema provajderu 0104_cheesy https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4697.msg126932.html#msg126932 А што се тиче грађанске непослушности, бојим се да не буде као са људима у нишком региону, када су од 1998 позивани да не плаћају струју, па су 2001 "обрали бостан" и то са каматом.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 B92 Info Vesti Društvo Ustavni sud: RTV pretplata zakonita 26. februar 2010. | 17:19 | Izvor: Tanjug Beograd -- Ustavni sud Srbije dostavio je RTS-u rešenje da sud ne prihvata nijedan od podnetih zahteva da se ispita ustavnost plaćanja RTV pretplate. Kako je saopšteno iz Radio-televizije Srbije, time su sve dosadašnje sumnje o nezakonitosti i neustavnosti ove obaveze za sve građane Srbije otklonjene. Ustavni sud je, u rešenju koje je juče dostavio RTS-u, konstatovao da ustanovljenje posebnog nezavisnog Javnog radiodifuznog servisa, koji podrazumeva i njegovu finansijsku nezavisnost, predstavlja međunarodno prihvaćen standard u toj oblasti. Države uređuju obavezu obezbeđenja sredstava na način kojim se omogućava nezavisnost Javnog radiodifuznog servisa od uticaja države, navedeno je u saopštenju RTS-a. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=02&dd=26&nav_id=414311 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ја сам за претплату али не преко струјомера ! А погледајте мало у суседно двориште рецимо у Хрватској какав они имају програм а какав ми. У "лијепој њиховој" плаћају "претплату" неких 90 % становништва јер имају да кажем понос зато јер им је част да имају свој програм а чим имају пара праве за њихове услове квалитетан програм . А РТС пошто неплаће велики број становништва па је знатно неквалитетнији програм нажалост . Немојте неко да ме погрешно разуме , гледао сам на ХРТ-у пар емисија али зато имају квалитетан филмски програм од нашег. Треба да се плаћа ТВ претплата .Погледајте шта се код нас приказује само репризе Бољи живот,Породично благо, Сретни људи па опет све исто поново испочетка ! А да да незаборавим и Отписане . П.С. Нисам ја никакав ни рођак ни пријатељ са Тијанићем 0202_238 0202_238 Има ту истине Јашадр што си написао. Не знам заиста колико они процентуално плаћају Тв претплату, ал јесам за то да се Тв не плаћа преко бројила. Јер бројило морам да имам, Тв не морам да гледам. И не морам цео свој мали живот да проведем међу комунистима и њиховим наследницима. Брига ме колике плате имају запослени у Јавном сервису, довољно ми је када видим Тијанића. Сто година неки фактор. Рекла бих да иако сам била међу најбољим студентима књижевности и новинарства Бг. Универзитетеа, нисам се могла тамо никада запослити. А поједине моје просечне колегинице још увек раде тамо. Част изузетку, колеги Небојши Поповићу. Жао ми је само што ћу морати да се селим из ове земље у овим годинама. Што се тиче ХРТ' а, заиста имају одличан филмски програм.И да није било њих нажалост, моје дете никада не би у детињству упознало Звездане стазе. Овде људи морају да схвате да када једном добијеш посао ко зна како, не можеш да га задржиш вечно.Мораш и да га зарадиш да би опстао. Поштујем Цару царево, а Богу Божије, а још више бих поштовала Краљу краљево, а Богу божије, јер мислим да бих онда лакше могла да зарадим за претплату Јавном сервису. Радије бих плаћала претплату Другом програму Радио Београда. Тако мислим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 ma mogu da nam se ..znas vec sta....nek dodju,pa ce ostati bez zuba. Sta imam ja sa njima, nek uklone rebraste antenice sa moje kuce(kojih inace i nema),i vise ne mogu nista.Na osnovu cega bi ja njima placao 400 dinara?? Imam totaltv i njima iskesiram 1000 svaki mesec za najbolje programe , medju kjima je i rts.Sad zamisli ti te pljacke platis SBB-U 1000(koji inace ima potpisan ugovor sa rts) i sad jos da dajem ovim derikozama 400 .... 0202_238 0110_hahaha pa bilo koji sud ima da ih srusi, nego su ljudi nebuntovni protiv sistema, to je najgore... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 B92 Info Vesti Društvo Ustavni sud: RTV pretplata zakonita 26. februar 2010. | 17:19 | Izvor: Tanjug Beograd -- Ustavni sud Srbije dostavio je RTS-u rešenje da sud ne prihvata nijedan od podnetih zahteva da se ispita ustavnost plaćanja RTV pretplate. Kako je saopšteno iz Radio-televizije Srbije, time su sve dosadašnje sumnje o nezakonitosti i neustavnosti ove obaveze za sve građane Srbije otklonjene. Ustavni sud je, u rešenju koje je juče dostavio RTS-u, konstatovao da ustanovljenje posebnog nezavisnog Javnog radiodifuznog servisa, koji podrazumeva i njegovu finansijsku nezavisnost, predstavlja međunarodno prihvaćen standard u toj oblasti. Države uređuju obavezu obezbeđenja sredstava na način kojim se omogućava nezavisnost Javnog radiodifuznog servisa od uticaja države, navedeno je u saopštenju RTS-a. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=02&dd=26&nav_id=414311 Ко је питао мене и народ када је доносио овај закон? Молим те И.Стојковићу, одговори ми? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ја сам за општу грађанску непослушност, јер нас држава третира као овце за шишање, кога год ја да заокружим на изборе опет Мишковић премијер. п.с. Можда сам мало скренуо са теме. 0202_238 0202_238,tako je brate 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ко је питао мене и народ када је доносио овај закон? Молим те И.Стојковићу, одговори ми? Своје мишљење у име становника дало је 250 "најбољих" које су грађани изабрали, зар не? 0202_238 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ко је питао мене и народ када је доносио овај закон? Молим те И.Стојковићу, одговори ми? Своје мишљење у име становника дало је 250 "најбољих" које су грађани изабрали, зар не? 0202_238 Да, нажалост. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Треба да буде бесплатна, јер сви плаћамо и кабловску. Pa i nisi duzna da im placas.Imas svog provajdera kojem placas za njegove usluge,medju kojima je i rts.Pa kako pljackaju ovaj narod,to je smesno....ja im ne dajem ni dinara,jer izmirim obaveze prema provajderu 0104_cheesy Исто тако измирујем обавезе према провајдеру, а другови тајкуни што деле медијски колач нека се сами договоре око плена, а народ да пусте на миру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 U Crnoj Gori, TV pretplata je ukinuta prije par mjeseci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Шта народ каже за то? Хоће ли неки избори скоро? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 grešite ! kablovska ili ne , državnoj TV se svuda u normalnim državama plaća pretplata! a, koliko pametno ona troši državne pare ... drugo je pitanje oni koji su na vlasti odgovaraju za to , tako da - IMATE IZBORE ! a, državna TV i kablovski operateri imaju dil ... RTS-u je u interesu da se vidi bolje, svuda itd. "kablovcima" je u interesu da imaju više programa u svom paketu ! da plaćate samo kablovsku , a nećete da gledate (i plaćate) i državnu - NE BIVA ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука