Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Kasno je da klikćem..ali to su, naravno filmovi bez prevoda, predpostavljam? Да, код њих су филмови без превода, а и они који нису на њиховом језику, они њих синхронизују .smesko. Оливера Г. је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Па то је мука, додуше не за нас, који знамо руски. Трудим се да ископам нешто за наше који не знају руски. А онај линк је свакако користан, без сумње. Пајко је реаговао/ла на ово 1 И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Па то је мука, додуше не за нас, који знамо руски. Трудим се да ископам нешто за наше који не знају руски. А онај линк је свакако користан, без сумње. Те што су на енглеском, њих могу да скину са редовних торента, па да нађу превод, а ови руски, није толико страшно колико се чини. Ја сам почео да га учим преко филмова и музике. У почетку сам доста мешао речи, али сада ако не знам једну реч, знам следећу и тако повежем :smile: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Ех..и ја се сналазим. Колико пута се деси да знам реч, али једноставно је бржи говор, промакне ми. И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Ја сам баш синоћ пустио филм "Русија 88". О скинхедсима њиховим и има делова где јако брзо причају, па сам враћао пар пута да бих разумео :10900: Оливера Г. је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Плус сленг И јеси ли успео? И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 После трећег или четвртог пута јесам :0104_cheesy: Оливера Г. је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Какав је филм? Није сад нешто екстра, али мени је добар. .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Јел` успео неко од вас да пронађе било онлајн, било путем торента руску серију о 588. Таманском пуку - "Ноћним вештицама"? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Јел` успео неко од вас да пронађе било онлајн, било путем торента руску серију о 588. Таманском пуку - "Ноћним вештицама"? Да ли вам је битно да има превод? Ја могу да погледам да га пронађем. Оливера Г. је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Да ли вам је битно да има превод? Ја могу да погледам да га пронађем. Био бих Вам захвалан. Покушавао сам на све начине да пронађем, али "мрка капа"... Серија је требала да има премијеру почетком новембра месеца прошле године и до сада је требала бити приказана у целости и "рачунам" да се негде већ морала појавити, али ја не успех да ју видим... Што се тиче превода, није ми потребан, а дао бих и свој допринос око превођења, ако би некога са Форума интересовала ова прича о хероинама Великог Отаџбинског рата где је само из ове јединице, једна четвртина укупног пилотског састава, дакле од 100 девојака из овог пука, 23 су проглашене херојима СССР... Унапред хвала! Јефимија Крунић, Срђан Ранђеловић and Пајко је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Био бих Вам захвалан. Покушавао сам на све начине да пронађем, али "мрка капа"... Серија је требала да има премијеру почетком новембра месеца прошле године и до сада је требала бити приказана у целости и "рачунам" да се негде већ морала појавити, али ја не успех да ју видим... Што се тиче превода, није ми потребан, а дао бих и свој допринос око превођења, ако би некога са Форума интересовала ова прича о хероинама Великог Отаџбинског рата где је само из ове јединице, једна четвртина укупног пилотског састава, дакле од 100 девојака из овог пука, 23 су проглашене херојима СССР... Унапред хвала! Нема на чему! На једном од њихових торента нема серије, али ћу сад пробати на неким другим. Са неким филмовима и серијама доста касне што се тиче пиратерије, али кад-тад мора да изађе. .smesko. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Нема на чему! На једном од њихових торента нема серије, али ћу сад пробати на неким другим. Са неким филмовима и серијама доста касне што се тиче пиратерије, али кад-тад мора да изађе У реду! Хвала још једном. Бићемо у контакту, па надам се да ће се појавити... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 У реду! Хвала још једном. Бићемо у контакту, па надам се да ће се појавити... Нашао сам нешто, само да проверим, па вам шаљем на приватну поруку!!! :10900: Милан Ракић and Оливера Г. је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Свака част! И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука