Ненад Р. Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Не приличи да се снима у цркви , поготову не тајно , а собзиром да снимак има титлове , мени је јасно о чему је реч. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 A da pricamo o sustini...smatram da je bezobrazno naplacivati ulaz u crkvu,jer crkva nije zoloski vrt ili neki muzej.Skoro je bio na televiziji otac arh Mihajlo Bikovic koji je pricao pre kako u vreme jos komunizma,bezboznistva,kad je crkva bila poslednja rupa na svirali i kad se od sunca sklonio u crkvu jer je bilo hladnije i tako je zapoceo njegov put koji se nastavio monasenjem,danas staresinstvom jednog manastira itd itd. Poenta,da je tada bio neki koji bi rekao ej druze ulaz ti je ovoliki mozda ne bi usao u crkvu. Pritom ta prica,treba struja da se plati,treba dazbine,tesko se zivi,mozemo naci za sve i svja crkve druge osim saborne. Dakle ako ona ima taj problem onda daj da se ne zezamo. Iskreno ne razumem. Pa rekose da to naplacivanje sluzi za ciscenje podova i racuna za struju kad se upali luster, a neki bi dodali da je to skroz normalno u svetu, kad odes u svet i udjes u neku katedralu a tamo stoji neki popa kaze: One euro, ti kao what, turis ajd mozda za dusu, pitas ljude sta ovo oni te gledaju kao: Pa to je skroz moderno, toga kod vas u srpskom pasaluku nema? Mislim ko da u SPC nemaju para pa ne mogu da ocisti podove, ali ajd ko sto sam rekao pre neki dan objekat ko objekat, zgrada ko zgrada i nema neko bitno znacenje za nase spasavanje, nek rade sta hoce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 16, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Meni je na snimku najjace da je ulaz naplatio neki tip koji sedi ispred crkve u pusi cigaru. Ko je ovde lud? Послато са babine vodenice za kafu уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 17, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Ako je onaj tip sa cigarom sto naplacuje ulaz crkvenjak, onda sam ja Lorimer. Sutra cu ja da odem ispred, pa da naplatim nekih dvadesetak ulaznica. Ne bi bilo lose... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука