Jump to content

Dano - nocni zivot

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zivot u gradu i selu nisu isti. U gradu se desavaju svakakve stvari i danju i nocu, nije bitno vreme. Kao npr u vecim gradovima se desavaju ubistva, cujes da je mladic uboden ili ubijen sa ledja. Ali najgore je kad cujes da su devojcice od 13, 14 i vise godina silovane i ubijene. U danasnje vreme je tako! Zalosno je, ali danasnji svet je mnogo skrenuo i mnogo ima bolesnici sa umovima. 

U danasnje vreme ne  mogu da nadjem normalnog decka  kome je dovoljno poljubac, drzanje za ruke i zagrljaj. Sada se i omladina promenila samo misle kako da iskoriste devojku, a da li ih vole ili ne to im nije bitno, vazno je da ih iskoriste.

Na selu nije tako, u selu znas svakog coveka, zenu dete. U malim mestima se sve zna i sazna. Ali to je svuda, svuda ima ogovaranje. Greh je ogovarati, zato ne volim da ogovaram ljude, ali ne volim i kad cujem da mene neko ogovara!

Danju mi je mnogo lepo dok neko ne naidje od mojih da me iznerira, onda dodjem u sobu i odma pustim na youtube ili uzmem svesku i slusam ili citam molitve. I to me smiri.

Uvece kada dodjem iz sela, odma dodjem u svoju sobu upalim tv ili udjem na facebook. Udjem u svoju sobu sedim u 4 zida i misli mi se same motaju. Pomislim na moju majku i fali mi, fali mi sto nije tu sto ne mogu da joj kazem sta me muci. Ali ona je 1000 i nesto kilometra daleko od mene, da je ovde ili nebitno da sam ja sa njom u Svajcarskoj bilo bi mi mnogo lakse. Mnogo puta kad ostanem sama danju kuci  dozivam majku a znam da nije tu. ili kada tata spava ja sedim u svoju sobu tako nocu i placem mnogo dok ne ispraznim sve iz sebe. Nije lako biti dete razvedenih roditelja, kakav god da je otac, ali otac nikada ne moze da zameni MAJKU! Otac me je napravio a majka me je rodila, cerka uvek vise mari za sve! Ja sam takva, i zato mene posle stvari i misli muce, ali ja svoj mir pronalazim u molitvama! Ne volim kad mi baba kaze da sam zaludjena sto slusam monahe ili popove koji imaju neku pricu i pricaju npr o psihi, o nesanici i takvim stvarima.

Mene sada jos  vise vera zanima, zanima me svako desavanje da znam. Jer zbog one prosle teme, sve vise verujem u Boga, i njemu se molim i klanjam! 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Nisam rekao da vas je otac rodio! Vi ste rekli da vas je otac napravio a to je pogrešno.

? Како то? Ко је тебе Маркане направио?

Подели на овим сајтовима

Ovo postaje urnebesno. :D Marko idi nadji devojku, mani se trolovanja.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...