Solomon Kane Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Изволите... Хорак Вилијамс - Граматика грчког језика (почетница) Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Изволите... Хорак Вилијамс - Граматика грчког језика (почетница) Ευχαρισώ πάρα πολύ, αγαπητέ μου φίλε ! 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Изволите... Хорак Вилијамс - Граматика грчког језика (почетница) Ευχαρισώ πάρα πολύ, αγαπητέ μου φίλε ! Да преведем и узвратим...хвала теби за све,драги мој брате! 0203_cool Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Изволите... Хорак Вилијамс - Граматика грчког језика (почетница) Ευχαρισώ πάρα πολύ, αγαπητέ μου φίλε ! crvenilo Да преведем и узвратим...хвала теби за све,драги мој брате! 0203_cool "Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν !" άγιος Χρυσόστομς, όσιος Σίμων ο μυροβλήτης της Σερβίας ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Ο Θεός είναι πραγματικά μεγάλο! Χριστός ανάμεσά μας! 0203_cool Ух...има година и година од када нисам грчки писао,те ако има грешака,праштај! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Ο Θεός είναι πραγματικά μεγάλο! 8084.gif Χριστός ανάμεσά μας! Ух...има година и година од када нисам грчки писао,те ако има грешака,праштај! 0104_cheesy Не, супер пишеш ! 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Ο Θεός είναι πραγματικά μεγάλο! 8084.gif Χριστός ανάμεσά μας! Ух...има година и година од када нисам грчки писао,те ако има грешака,праштај! 0104_cheesy Не, супер пишеш ! 0202_238 Остаде нешто у глави захваљујући еп.Иринеју бачком...морало се учити,није било шале! Боже..кад је то било,прође већ 14 година! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 свака част, да те још држи памћење! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 свака част, да те још држи памћење! Све је слабије,мој брате драги! Оде ми мозак још мало на добош...то ми моја "најдража" стално говори! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Оде ми мозак још мало на добош...то ми моја "најдража" стално говори! 0104_cheesy и мени моја ! 0202_238 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Оде ми мозак још мало на добош...то ми моја "најдража" стално говори! 0104_cheesy и мени моја ! 0202_238 8084.gif Чак се нашалила са мном пре неки дан на ову тему,видеши ову слику коју имам испод никнејма (о.Шмеман),рекавши да чак и његов физички лик изгледа млађе од моје меморије! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Оде ми мозак још мало на добош...то ми моја "најдража" стално говори! 0104_cheesy и мени моја ! 0202_238 8084.gif Чак се нашалила са мном пре неки дан на ову тему,видеши ову слику коју имам испод никнејма (о.Шмеман),рекавши да чак и његов физички лик изгледа млађе од моје меморије! 0104_cheesy klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука