Гости Guest Написано Јун 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Потребан ми је добар фотоапарат DSLR. Знам да ове има доста фотографа и оних који се разумеју у фотографију, те ме занима који је добар а повољан. Данијела прави одличне фотке. Који фотоапарат користиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Ја сам планирао да узмем Никон Д3300 док нисам видео Д7100 код другарице. Д3300 је око 600 евра нов, са објективом. Ако би успео да нађеш негде полован, али од некога кога познајеш, то би ти било одлично и сасвим довољно. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Pre par meseci sam uzeo canon EOS 600D. Vrlo mu je povoljna cena, kosta oko 450e. Naravno to je samo prvi korak, ako oces malo ozbiljnine da se tome posvetis odma skupljaj kintu za objektive. Objrktivi ti prave fotke, aparat ih samo pamti. Canon EF 50mm f/1.4 objektiv za 330e i prezadovoljan sam njime... S tim sto on spada u jeftinije, tako da znas da trosenje kinte pocinje tek nakon sto kupis DSLR ;-) Stavicu kasnije neke fotke sto sam radio njime... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 bas me zanimaju fotke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Evo par fotografija od jedne setnje proslog vikenda...Postoprodukcija- Lighroom & Photoshop Иван Ивковић, Срђан Ранђеловић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 21, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Имаш ли неке фотке које нису обрађивана? Послато са лустера уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Ako imas vremena, ovo ti je najbolji sajat o aparatima, imas detaljne preglede po firmama i modelima, i za i protiv objasnjenja... http://www.dpreview.com/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Имаш ли неке фотке које нису обрађивана? Послато са лустера уз помоћ Тапатока Jedino druga fotka ima malo "tezu" obradu. Ostale su sa prilicno normalnim i podrazumevanim podesavanjima. Malo edit osvetljenja, kontrast i tako te uobicajene sitne korekcije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Aj stavicu veceras, skroz ciste fotke bez ikakvih obrada cisto da vidis otprilike da mozes da ocenis... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Но, бој не бије свијетли апарате, но бој бије срце умјетничко! Увек је препорука да се најпре добро науче техникалије гледе светла, прочитају књиге, одгледају филмови...(кад смо код тога - један филмић о фотографу/фотографији/фотографисању; здраво је добар.) Иначе, користим Канончић 450д. Мало је ограничавајући, ал' за оно што ја волим сасвим ваља. Што горе рече Српски патриота: објектив исписује, а тело апарата памти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 21, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Meni su na primer ove fotke genijalne sa umetnicke strane http://draganpetrovic.rs/ opet, hteo bih i dobru fotku, a za to treba dobrab mahina+ objektiv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Да, но не мораш да имаш тенАк од апарата. Постоје они малецки без огледала, такође са измењивим објективом. Мислим, мени је на почетку било: што огромантнија справа - то боље слике (већи уметник,читај већа фаца ) Касније, кад се нагомила у ранцу, а плећа јуначка - нејака... Уосталом, претпостављам да ће и буџет бити питан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука