Jump to content

Vejvard Pajns

Оцени ову тему

Препоручена порука

al sam ubedjena da je neka zestoka sekta u pitanju  :.mislise.

можда и јесте  ал погле где живе то ти је она фора из апокалиптичних сценарија где једно друштво опстане али се извитопери због услова живота

Подели на овим сајтовима

С друге стране претерано су им строге казне за прекршаје с обзиром да су последња оаза човечанства, то ми је нелогично и безвезе. ЗАр није лакше прекршиоце ставити у ћорку или их просто прошетати мало по "окружењу".

Подели на овим сајтовима

С друге стране претерано су им строге казне за прекршаје с обзиром да су последња оаза човечанства, то ми је нелогично и безвезе. ЗАр није лакше прекршиоце ставити у ћорку или их просто прошетати мало по "окружењу".

bas zato i zbog jos par sitnica i pomislih da je sekta u pitanju...

tek kad jos malo serija odmakne videcemo sta je posredi... i sta hoce onaj lik a la big bradr  :D

meni je mnogo zao sto onaj poremecenik bivsi serif ubi onu zenu onako brutalno...

a onom ko napiso roman (il sta vec) alal vera na konfuzije (ako me razumes)

Подели на овим сајтовима

Pratim,zaludeo sam se prve dve epizode,onda se smorio kad sam video one animalce mislio sam tad neki vanzemaljci,u sustini jos ne znam sta da mislim,da je tripozna jeste,ali jedva cekam cetvrtak.

ne znam koja je fora ali mi je nelogicno ono sto je obelodanjeno u prethodnoj epizodi,jer ako je to to:

1. kako onaj cora sto se pojavljuje sto je osmislio tu satro barku,se isto pojavio u sedistu tajne sluzbe kad je pricao sa kolegom ovog lika

2. koja je logika pravljenja saobracajki 

3. isto te surove kazne ubistva ko spomene prosli zivot mislim...

Ne znam,kad razmisljam o seriji cas se odusevim i jedva cekam cetvrtak,a cas se malo smorim i ono ne kontam sto je tako bas zakukuljeno.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

kako onaj cora sto se pojavljuje sto je osmislio tu satro barku,se isto pojavio u sedistu tajne sluzbe kad je pricao sa kolegom ovog lika

Ово је просто ћоро је одрадио посао са тајном службом после саобраћајки и онда су сви замрзнути за будућност и ћоро и ови тајни агенти а породица је вероватно касније пребачена тамо и онда јој је фингирана саобраћајка од стране оног првог шерифа и то вероватно после прве саобраћајке коју су доживели када су кренули у потрагу за оцем и мужом пре 2000 година.

Подели на овим сајтовима

Није лоша серија за сада. Мада ми је прерано откривен тај детаљ да су у будућности, некако ми се то чинило да је то поента свега која тек треба да се провали. Надам се да следи нека већа мистерија, јер ако је то што су у будућности главно, а већ проваљено, онда ћу се сморити.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...