sanja84 Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 Ja sam iz čiste radoznalosti pitala da mi daju državljanstvo zbog dalekog Nemačkog porekla, i oni mi ozbiljno rekli da pošaljem izvode iz matične knjige rođenih i to je to. A lepo sam rekla da je to dalekooooooo poreklo. Čudno mi je to da hoće uopšte da uzmu u obzir moje pitanje. Zanimljivi ljudi. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 On 2.6.2015. at 13:24, Tumaralo. рече Genetski kod Nemaca je ono sto je bitno. Ocigledno. Sve vladajuce dinastije do 20 veka u Evropi su bile nemacke dinastije. Romanovi su nemacka dinastija. Nemci su stvoreni da vladaju sta je tu je.... Ali Sloveni su jači, mudriji, brojniji, i lepši - najlepši Aseri (germanski bogovi) bili su poreklom oženjeni i udate Vani (Vendi, Sloveni), npr. Freyr (frajer? Nemci vele da mu ime znači gospodin/gospod) bog plodnosti (Freyr ima veliki ..., kao srpski ) i lova, i sestra mu Freya, boginja ljubavi, germanska Afrodita/ Venera). Ali Aseri vole da vladaju. Jedina prednost koju imaju nad Vanima. Dakle, ako hoćemo starogermansku mitologiju: Mi Sloveni smo jači, mudriji, brojniji - okej, i mi smo lepši. Ali smo manje agresivni i vlastoljubivi. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 пре 19 минута, Dragi рече Ali Sloveni su jači, mudriji, brojniji, i lepši - najlepši Aseri (germanski bogovi) bili su poreklom oženjeni i udate Vani (Vendi, Sloveni), npr. Freyr (frajer? Nemci vele da mu ime znači gospodin/gospod) bog plodnosti (Freyr ima veliki ..., kao srpski a ljubimac mu je divlji (tribalski, šumadijski?) vepar^^) i lova, i sestra mu Freya, boginja ljubavi, germanska Afrodita/ Venera). Ali Aseri vole da vladaju. Jedina prednost koju imaju nad Vanima. Dakle, ako hoćemo starogermansku mitologiju: Mi Sloveni smo jači, mudriji, brojniji - okej, i mi smo lepši. Ali smo manje agresivni i vlastoljubivi. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука