Jump to content

SRBIJO, NAUČI OD NAJBOLJE ZEMLJE: Kako je sravnjena Nemačka postala najbogatija u Evropi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam iz čiste radoznalosti pitala da mi daju državljanstvo zbog dalekog Nemačkog porekla, i oni mi ozbiljno rekli da pošaljem izvode iz matične knjige rođenih i to je to. A lepo sam rekla da je to dalekooooooo poreklo. Čudno mi je to da hoće uopšte da uzmu u obzir moje pitanje. Zanimljivi ljudi.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 2.6.2015. at 13:24, Tumaralo. рече

Genetski kod Nemaca je ono sto je bitno. Ocigledno. Sve vladajuce dinastije do 20 veka u Evropi su bile nemacke dinastije. Romanovi su nemacka dinastija. Nemci su stvoreni da vladaju sta je tu je....

Ali Sloveni su jači, mudriji, brojniji, i lepši - najlepši Aseri (germanski bogovi) bili su poreklom oženjeni i udate Vani (Vendi, Sloveni), npr. Freyr (frajer? Nemci vele da mu ime znači gospodin/gospod)  bog plodnosti (Freyr ima veliki ..., kao srpski :smeh1: ) i lova, i sestra mu Freya, boginja ljubavi, germanska Afrodita/ Venera). Ali Aseri vole da vladaju. Jedina prednost koju imaju nad Vanima. Dakle, ako hoćemo starogermansku mitologiju: Mi Sloveni smo jači, mudriji, brojniji - okej, i mi smo lepši. Ali smo manje agresivni i vlastoljubivi.

;) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Dragi рече

Ali Sloveni su jači, mudriji, brojniji, i lepši - najlepši Aseri (germanski bogovi) bili su poreklom oženjeni i udate Vani (Vendi, Sloveni), npr. Freyr (frajer? Nemci vele da mu ime znači gospodin/gospod)  bog plodnosti (Freyr ima veliki ..., kao srpski :smeh1: a ljubimac mu je divlji (tribalski, šumadijski?) vepar^^) i lova, i sestra mu Freya, boginja ljubavi, germanska Afrodita/ Venera). Ali Aseri vole da vladaju. Jedina prednost koju imaju nad Vanima. Dakle, ako hoćemo starogermansku mitologiju: Mi Sloveni smo jači, mudriji, brojniji - okej, i mi smo lepši. Ali smo manje agresivni i vlastoljubivi.

;) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...