Баба Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 У самоодбрани убио лопова, суде му за убиство Сашку Богеском, који је пре две године у самоодбрани усмртио провалника Владимира Манића у свом стану у Змајевачкој улици у београдском насељу Жарково, ипак ће се судити за дело убиства. Хроника 10:28 19. мај 2015.правда, Србија, суд, убиство Након пет пропалих оптужница за ово дело, што је трајало пуне две године, шеста је прихваћена и Сашку Богеском, чији је случај ујединио читаву Србију, биће суђено за убиство. – Сама помисао да сам окривљен оваквим кривичним делом за нешто што нисам ни најмање хтео, пада ми веома тешко. Две године живим под оптужбом за убиство, а знам да нисам починио то кривично дело – рекао је видно узнемирен Сашко Богески. До трагедије је дошло када је Владимир Манић, који је полицији био познат као насилник, разбојник и дугогодишњи наркоман, упао у стан породице Богески док су у њему били Сашко и његова супруга, али и малолетна ћерка. Тада је Манић на Сашка насрнуо шрафцигером, а овај се бранио кухињским ножем. Након кошкања, Манић је побегао из стана са убодним ранама, а након 400 метара је пао и преминуо. Извор: Блиц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Остаци комунистичког схватања кривичног права, као и последице неких раније донетих пресуда. Да Бог да да ово буде преседан, па да пракса повуче на другу страну, пошто су овакве и сличне ситуације умоболне. Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука