Jump to content

У самоодбрани убио лопова, суде му за убиство

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

У самоодбрани убио лопова, суде му за убиство 615570_sasko-bogeski-240613ras-foto-vesn
Сашку Богеском, који је пре две године у самоодбрани усмртио провалника Владимира Манића у свом стану у Змајевачкој улици у београдском насељу Жарково, ипак ће се судити за дело убиства.

Након пет пропалих оптужница за ово дело, што је трајало пуне две године, шеста је прихваћена и Сашку Богеском, чији је случај ујединио читаву Србију, биће суђено за убиство.

– Сама помисао да сам окривљен оваквим кривичним делом за нешто што нисам ни најмање хтео, пада ми веома тешко. Две године живим под оптужбом за убиство, а знам да нисам починио то кривично дело – рекао је видно узнемирен Сашко Богески.

До трагедије је дошло када је Владимир Манић, који је полицији био познат као насилник, разбојник и дугогодишњи наркоман, упао у стан породице Богески док су у њему били Сашко и његова супруга, али и малолетна ћерка. Тада је Манић на Сашка насрнуо шрафцигером, а овај се бранио кухињским ножем. Након кошкања, Манић је побегао из стана са убодним ранама, а након 400 метара је пао и преминуо.

Извор: Блиц

Подели на овим сајтовима

Остаци комунистичког схватања кривичног права, као и последице неких раније донетих пресуда.

Да Бог да да ово буде преседан, па да пракса повуче на другу страну, пошто су овакве и сличне ситуације умоболне.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...