Милан Ракић Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Данашњи фото извештај из базе Кубинка крај Москве... Технички састав Посаде хеликоптера Ми-26 на полетању Ансат Хеликоптерски ешелон Ми-8 Небеска коњица(Ми-28 и Ка-52) Стрижи obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Опет старе добре "осмице" "Осмице" и Ми-26 у смакнутом поретку "Витезови" у ваздуху, "Ластавице" полећу, да би формирали познати "Кубински дијамант" Стрижи obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Ка-52, Ми-28, Руслан, Ил-76 Јак-130 Ту-160 Ту-22 Су-25 7 МиГ-29+8 Су-25=70 Стрижи obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-5wDwsxynt4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука