Jump to content

Popular (hard) ROCK songs with religious content :)

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Не пишем добро на english, па ево на ћирилици... Тачно је да називи песама вуку на хришћанске теме, али многе од тих песама су изразито анти-хришћанске и окултистичке... Као што Господ каже у Еванђељу: "Беру ли се са чичка смокве... ?" и "Свако дрво рађа своје плодове". То важи за изразито анти-хришћанске групе попут amen-a i Nirvana-e... Tако да те ствари боље ставити у тему `Сепултурисање`, овде нема сврхе... напрм. ствар Hallowed be thy name... пева са циничне старе о хришанству, алузирајући на инквизиторска мучења и слично... Цео албум "Seventh Sign" od Malmsteena окићен је окултним и сатанистичким мотивима... ... и жао ми што увек се намести да коментаришем пост о.Агапија, против њега, стварно, ништа лично...

Potpuno se slazem.Ako neko voli heavy sound, ja ga obozavam.Ali sve te grupe vuku ka  satanizmu..Mislim da su mnogi zalutali.Ima toliko tekstova ali....IRON MAIDEN zna se ko su...Bar sam ja odrasla na tom zvuku.Manovar mi se dopada ,to je neki vikingski metal ali nadje se.Evo jedne fine stvari http://www.dailymotion.com/video/x3nru8_manowar-heart-of-steel_music.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...