obi-wan Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Немам речи. Бићете и ви стари и немоћни... Није важно ни ко је ово поставио на нет, ни колико има година, коментари су страшни. Нећу више ни да читам. Ne sekiraj se, baron je bio sarkastican, nije mislio ozbiljno... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 I tako, ja procitam temu dovde, i bas kad sam pomislio ima li smisla da se stavi lajak na ovakav tekst, vidim niz sasvim nepotrebno negativnih i "realisticnih" komentara, i onda naravno odma` stavim lajak... prosto uzivam u takvoj kontri suvoparnom logicarenju... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Једном сам видео куче које се тресло од зиме и кише. Било ми је много жао и питао сам се куд иде овај свет Лајк ако волиш мајку! Човек Жоја, Јефимија Крунић, Deja Vu and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 На кеца видиш да текст везе са реалношћу нема. Onda sam ja naivan, jer tek kad sam procitao negativne komentare primetio sam moralisanje kod devojke. Baba, idi radi pa ces imati para ...nemoj da zivis na tudjoj grbaci ... To Barone libertarijance! Млађони, Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Једном сам видео куче које се тресло од зиме и кише. Било ми је много жао и питао сам се куд иде овај свет Лајк ако волиш мајку! Samo onaj koji nema srca nece ovo lajkovati. I desice mu se nesto strasno. Јефимија Крунић, ivanaika, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Samo onaj koji nema srca nece ovo lajkovati. I desice mu se nesto strasno. Дквембе Стондо из Африке ово није шеровао и умро три дана после. А једна секретарица, душа од жене, ово поделила са још десет другарица, и после три дана добила на лоту, иако није уплатила листић! Crveni Baron, Mилена КШ, Deja Vu and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 после три дана добила на лоту, иако није уплатила листић! jesi car nema sta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Тема се закључава из поштовања према онима који су стварно потребити. Мало смо се насмејали шипарици са Фејса, ал вас молим да овакве љигавштине убудуће не качимо на Поуке. Ипак је ово озбиљан сајт. ivanaika, Плутон, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука