Стефан Ђуричковић Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Какав би требао бити одговор Цркве на овакве ствари? http://stanjestvari.com/2015/03/17/зоран-чворовић-владимир-димитријеви/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Cekaj,knjiga predstavlja depese koje su objavljene u vikiliksu,dakle prepis necega. I sad crkva treba da se oglasi u vezi te knjige,a nije prethodnih xxx godina u vezi onoga sto je napisano u toj knjizi a sto je javno objavljeno?! Mislim ne kontam Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 I da se razumemo ne treba nikome vikiliks da kaze da je smena Artemija bila jedna politicka odluka,znaci u to vise nema sumnje ja mislim niko ziv. Jer ono za sta je on smenjen satro je nesto ako bi tim arsinom isli da bi svi episkopi nase crkve bili posmenjivani osim mozda par njih. Vikiliks tu pricu samo potvrdjuje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука