Jump to content

Наши муслимани су заправо Срби.

Баба

Препоручена порука

Наши балкански муслимани су заправо оно што они кажу да јесу... ништа више, ни ништа мање. Право на /национално/ самоизјашњавање је основно људско, уставно право и као такво,неприкосновено.....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

Наши балкански муслимани су заправо оно што они кажу да јесу... ништа више, ни ништа мање. Право на /национално/ самоизјашњавање је основно људско, уставно право и као такво,неприкосновено.....

jedno je nacijonalnost, drugo je narodnost  :drugarstvo:

ima ju li pravo na svoj jezik bosnjacki? ako imaju oni pravo, zasto nemaju austrijanci i amerikanci?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

jedno je nacijonalnost, drugo je narodnost  0110_hahaha

ima ju li pravo na svoj jezik bosnjacki? ako imaju oni pravo, zasto nemaju austrijanci i amerikanci?

:drugarstvo: 1317_womens 1312_womens

Да ли су Срби из БиХ, Бошњаци? И како су Срби из Пазара - Бошњаци?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Имају право на језик који је дифинисала држава чији су држављани.... конкретно,мислим да нису нормирали језик који се зове бошњачки,али босански-свакако јесу...

Аустријанци и американци имају своје државе и законе,тако да је њихова ствар како ће назвати језик којим говоре..нико им не брани.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Не, Срби су увијек и свуда Срби, као што су Бошњаци увијек и свуда Бошњаци... ЈЕДИНИ услов да особа буде Србин или Бошњак, јесте да се као такав осјећа, одн. да се изјасни као припадник поменутих народа... Крвна зрнца се никоме не броје. 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Цитат

Они су насилно или својевољно потурчени срби и ништа више и ништа мање. И никаква језичка конструкција и речитост не може их представити другачије, нарочито ономе ко добро познаје историју. И није проблем то што они јесу, него што они то негирају и још нас мрзе из дна душе. Ето у томе је ствар брате шалом - и сва људска права, устави, самоизјашњавање то не могу променити. Схваташ. То што би ми желели да је нешто ружичасто не мора значити (и најчеће није) да је стварно такво.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Не, Срби су увијек и свуда Срби, као што су Бошњаци увијек и свуда Бошњаци... ЈЕДИНИ услов да особа буде Србин или Бошњак, јесте да се као такав осјећа, одн. да се изјасни као припадник поменутих народа... Крвна зрнца се никоме не броје. 0104_cheesy

Демагогија је када пензионер убеђује студенткињу да ће од "тврдог" ...

добити рак на материци.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Бошњаци су вештачки произведена нација.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Брате Држо, ти их лично можеш сматрати и Марсовцима- и право на мишљење је исто тако неприкосновено.. 0104_cheesy  Али, кажем ти,ако се особа на попису становништва или на другом мјесту, изјасни као Бошњак или Србин или Јапанац или Јеврејин, он је за друштво то што је рекао да јесте...  

Подели на овим сајтовима

предлажем ти, синовац shalom,

да отвориш нову тему и да нам појасниш из чега извиру права која си набројао,

а ја ћу као на теми Филипу Вујановићу да опонирам, наравно.

Дакле рачунај са већ постављеном аргументацијом на тој теми.

И немој мислити да ми који не признајемо измишњено право колективитета,

који себе сматра народом, да ми дакле, одузимамо тим људима њихова појединачна права.

напротив они имају сва права која као појединац имам рецимо ја.

Мени је чак ускраћено право да у путној исправи своје име имам написано

ћириличним писмом, а свакој националној мањини у србији је загаронтовано

да може на свом језику имати лична документа. Ово је наравно само узгредно као

илустрација.

Подели на овим сајтовима

oni imaju pravo na naciju bosnjacku ali nemaju na narodnost, jer je ta nacija nastala 1992 godine.

a nemaju pravo ni na jezik, jer unesko kaze da hrvatska i bosna pricaju srpskim jezikom

vidis unesko im neda pravo na jezik a srbi im daju pravo na jezik  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Бошњаци су вештачки произведена нација.

Да,нација су,управо то...

Зато их ти и заступаш. А како су ови ван Босне Бошњаци? Немојмо бежати од праве истине.

Они негирају своје порекло јер би морали да обришу гумицом све претке. Дакле, треба

да се зову "Палисмарсовци".

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Цитат

oni imaju pravo na naciju bosnjacku ali nemaju na narodnost, jer je ta nacija nastala 1992 godine.

a nemaju pravo ni na jezik, jer unesko kaze da hrvatska i bosna pricaju srpskim jezikom

vidis unesko im neda pravo na jezik a srbi im daju pravo na jezik  :drugarstvo:

ово ми је непознато, можеш ли ово да документујеш?

Подели на овим сајтовима

Цитат

И немој мислити да ми који не признајемо измишњено право колективитета,

који себе сматра народом, да ми дакле, одузимамо тим људима њихова појединачна права.

Које колетивно право је измишљено? Право на самоизјашњавање-самоопредијељење? Па то и није колективно право, него индивидуално...

Ако хоћеш да разговарамо о људским правима, можемо,свакако.. ако си заинтересован могу ти препоручити и изузетну литературу на ту тему.

Цитат

Мени је чак ускраћено право да у путној исправи своје име имам написано

ћириличним писмом,

Свашта...Ја,рецимо, имам то право, у држави у којој су,по Уставу, ћирилица и латиница равноправна писма...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...