cejovic vukman Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Objavljeno u ruskoj "pravdi". http://www.novinar.de/wp-content/uploads/2010/02/intimna-beleska_-epartemija_07022010.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Objavljeno u ruskoj "pravdi". http://www.novinar.de/wp-content/uploads/2010/02/intimna-beleska_-epartemija_07022010.pdf Како да знамо да је ово огргинални документ?Приватна и интимна белешка, а печат и потпис Епископа... Ово је класнична превара и обмана људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Такође, Епископ Г. Атремије је писмен човек, а не као овај фалсификатор. Не каже се Божја већ Божија. Чиме се све бави овај расколнички новинар.де као и њихови расколнички пајташи са ихтуса и сличних квази и пара- црквених сајтова и сами видите. Но, толико је ово постало јадно да верујем да нико ко је иоле црквен и нормалан види докле ово иде. Нисам хтео да обришем овај документ, мада је договор Модерације да се бришу овакви линкови. Нека га, нека се види чиме се баве црквени рушиоци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Такође, Епископ Г. Атремије је писмен човек, а не као овај фалсификатор. Не каже се Божја већ Божија. Чиме се све бави овај расколнички новинар.де као и њихови расколнички пајташи са ихтуса и сличних квази и пара- црквених сајтова и сами видите. Но, толико је ово постало јадно да верујем да нико ко је иоле црквен и нормалан види докле ово иде. Нисам хтео да обришем овај документ, мада је договор Модерације да се бришу овакви линкови. Нека га, нека се види чиме се баве црквени рушиоци. Oce, ako je ovo falsifikat, sigurno ce to vladika Artemije objaviti. A sta, oce, ako ovo nije falsifikat, kao sto najvjerovatnije nije i sta ako je sve iz ovog pisanja istinito, kao sto jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Објасни ми, молим Те, у чије име је ово "имтимно писмо"? Зашто стоји онда потпис и печат Епископа, а писмо је имтимно? Друго, реченице су катастрофално набацане, један Епископ Цркве се напомиње само презименом (комунистички метод обраћања), што показује очигледну мржњу састављача овог "документа" према Епископу Г. Игнатију. Наравно, ово показује и мржњу према Епископу Г. Артемију. Замисли кад би сваки папир који фалсификује нека будала ми овде тумачили. Јасно је као дан да је ово лаж и обмана. И како то, да нешто што је "интимно" дође у јавност? Ма дај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Moze svasta biti, ali je cinjenica, da je vladika u neku vrstu kucnog pritvora. I zamislite vi sada scenario da neko likvidira vladiku Artemija, ili vladiku Atanasija. Sta bi se onda desilo sa SPC? Nastao bi haos, ako vec i nije nastao. Meni sve ovo izgleda kao pokusaj rusenja Crkve i kao jedna zavera, gdje rusitelji Crkve stoje na obe strane. Nekanonski postupci Sinoda su vec doveli do ogromnog haosa u SPC i bojim se da ce se sve ovo lose zavrsiti. Tesko je sada zaustaviti dogadjaje koji dolaze. Objavljivanje ovog pisma je ozbiljna stvar i ako to nije od vladike Artemija, onda ce on to sigurno demantovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Moze svasta biti, ali je cinjenica, da je vladika u neku vrstu kucnog pritvora. I zamislite vi sada scenario da neko likvidira vladiku Artemija, ili vladiku Atanasija. Sta bi se onda desilo sa SPC? Nastao bi haos, ako vec i nije nastao. Meni sve ovo izgleda kao pokusaj rusenja Crkve i kao jedna zavera, gdje rusitelji Crkve stoje na obe strane. Nekanonski postupci Sinoda su vec doveli do ogromnog haosa u SPC i bojim se da ce se sve ovo lose zavrsiti. Tesko je sada zaustaviti dogadjaje koji dolaze. Objavljivanje ovog pisma je ozbiljna stvar i ako to nije od vladike Artemija, onda ce on to sigurno demantovati. Данас свако може да копира потпис и печат. Нема Владика времена да се замајава са доколичарима који мисле да ће овако да бране Цркву као ови што пишу овакве ствари. Но, да нема овога о чему би писали психтуси, немачки новинари, чорбе за перу... морали би да промене шифру делатности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ма ја мислим да иза свега стоје масони, и то они са подврнутим чарапама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Довољно је само да видим ко је објавио и све ми је јасно confused У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ма то је смешно. Ко кад би ја овде стављо свој аватар пута 5 комада и написао поздрав, само ето да се зна да сам то ја написао, баш смешно. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ако човек мало боље размисли све те приче око дужине завесе и гласних или тихих молитви, екуменизма и антиекуменизма и јесу да се залуде лаковерни док су се иза тога пљачкале народне кујне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука