w.a.mozart Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 prvo,vladika nije upao.... kao drugo,na čemu temeljiš tvrdnju da je bezakoni dolazak.... i treće,ostavi se brate mlaćenja prazne slame... taj isti vladika Artemije je samoinicijativno i bez konsultacija sa drugiima doveo u eparhiju neku ženu da po pećkoj patrijaršiji maže uzduž i popreko... u pitanju je kulturna baština koja nema cenu...bio on i 100 puta vladika ne može se takvim javašlukom tretirati umetničko delo... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Методије Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Бришете поруке. Чиме се ви служите! Искрено да вам кажем и размем вас. Ви по службеној дужности не можете допустити да се са вама аргументовано разговара. Новотарије су промене које се на силу спроводе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 izbrisao sam poruku koju si duplirao...eno je ispred maksove na prethodnoj strani..... oladi malo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Методије Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Теби је много и једно постављање. Први пут је постављено писмо владике Артемија као информација, а други пут као доказ тврдњи да постоје владике које не поштују јерархију, Сабор и каноне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 brate, da sam hteo obrisao bih oba..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Мислим да је доста било истраживања на ову тему. Биће закључана. Ми нисмо овде неки истражитељи и судије. Предлажем да се више посветимо темама од којих имамо истинске духовне користи. Сличне теме се неће више обрађивати на форуму. Хвала на разумевању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука